Previziunile astrale pentru 14 December 2017 (sursa www.acvaria.com)
 • Berbec

  Esti in fata unei decizii si ambele variante pe care le ai la dispozitie par la fel de profitabile. Dacă ai sta si ai cintări situatia pe toate părtile, cu luciditate si maturitate, ai descoperi totusi că doar una dintre ele este mai sigură si duce la un rezultat stabil, cealaltă ascunzind totusi niste puncte sensibile, ce pot genera erori. Cea mai mică suspiciune, dacă o ai, trebuie să-ti deschidă ochii asupra eventualelor riscuri si să tragă un semnal de alarmă, deci pune serios in balantă variantele si alege-o pe cea mai bună!

 • Taur

  La atitudinea bătăioasă pe care o abordezi in relatia cu ceilalti, ti se răspunde exact invers: cu tolerantă, simpatie, amabilitate, prietenie, ceea ce te va dezarma foarte repede. Nu are rost să vorbesti agresiv si nervos in orice situatie, mai ales cu cei dragi, ci trebuie să-ti aduci aminte zicala aceea rominească: vorba dulce mult aduce! Schimbă-ti tonul, fii tu cel jovial si simpatic, asa cum te stie lumea, si ajustează-ti comportamentul in asa fel incit să fii pe placul tuturor, nu un pachet de nervi gata să explodeze la prima scinteie.

 • Gemeni

  Nu te juca asa cu banii de care dispui, pentru că azi esti cam aerian si esti gata să inchei tranzactii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenta cu care manipulezi banii si atitudinea usuratică pe care o abordezi cind vine vorba de afaceri, cheltuieli, plăti pot avea ca efect erori neplăcute din care umorul nu te poate scoate asa cum ai crede. Cintăreste mai atent orice tranzactie financiară, oricit de măruntă, numără-ti pină si restul pe care-l primesti la cumpărături, pentru că esti pasibil de o pagubă. Nu mare, dar suficient cit să-ti strice ziua.

 • Rac

  Ar fi două directii la fel de interesante către care ai o atractie deosebită, dar totusi nu le poti duce pe amindouă la capăt cu succes. Cel mai greu va fi să alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovadă, pentru că e foarte posibil să faci o alegere acum, dar să rămii cu gindul la cealaltă intrebindu-te intruna ce-ar fi fost dacă o alegeai de cealaltă? Nu renunta la cel de-al doilea plan, amină-l doar, pentru că s-ar putea să te ocupi si de el dacă-ti mai rămine timp după aceea.

 • Leu

  Esti in fata unui proiect nou care te entuziasmează la maximum. Nu esti asa de obicei, nu te aprinzi atit de repede, dar de data aceasta esti extrem de motivat să te apuci repede de treabă, să bati fierul cit e cald. Cineva este alături e tine si te incurajează, ceea ce iti este de mare ajutor, pentru că ai de multe ori nevoie de o sustinere de pe margine. Visul care se conturează te incintă, te inflăcărează, te atrage ca un magnet, si cind ai un scop atit de frumos la orizont, cum să nu tragi tare ca să-l atingi mai repede?

 • Fecioara

  Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu imensă nerăbdare si entuziasm. Dacă ai putea să-ti păstrezi acest tonus pină la capăt, roadele promitătoare pe care le astepti se vor ivi si mai repede, deoarece reusita acestui plan depinde enorm de resursele pozitive pe care le investesti. Alungă orice urmă de suspiciune sau de teamă si ia-l pe pot in brate in fata oricărei provocări! Vei vedea cu bine incep să se aseze toate acela locul lor numai datorită acestei atitudini de invingător!

 • Balanta

  E agitatie mare in jur, parcă toată lumea a uitat de politete si diplomatie si ridică tonul la orice fleac. Noroc că tu te poti detasa cel mai usor de atmosfera tensionată in care te afli, pentru că ai si alte lucruri la care să te gindesti. Tu nu pui la suflet nervii celor din jur, nici traficul, nici starea vremii, parcă ai fi de pe altă planetă. Se vede pe chipul tău că reusesti să-ti păstrezi calmul si zimbetul, fără să te implici in iuresul nervos din preajmă.

 • Scorpion

  Emotiile acestei zile pot fi intense, ducind spre o stare de tristete, frică, nefericire profunde, dar pe care le poti stăpini dacă nu te pierzi cu firea. Oricit de urite ar fi uneori vestile, oricit de sensibil sau vulnerabil ai fi din cind in cind, detii toate instrumentele necesare pentru a invăta din orice lectie a vietii exact ce iti era dedicat. Nu o lua ca pe un afront personal, pentru că nimeni nu vrea să-ti demonstreze ceva prin aceste momente neplăcute, ci doar ca pe un avertisment oferit la timpul cel mai potrivit pentru a putea face unele schimbări urgente in viata ta. Nu e un esec, nu e o pedeapsă, ci doar o usoară zguduire pentru a te obliga să iei măsuri rapide!

 • Sagetator

  Luptă-te pentru sansa ta la succes, pentru că ai toate calitătile necesare unui invingător: ai si ambitie, si cunostintele necesare, si incredere in fortele proprii, dar iti mai trebuie si un dram de tupeu ca să faci un pas in fată si să atragi atentia asupra ta. Probabil ai si tupeu, deci ce mai astepti? Este o ocazie bună de a arăta că esti cel mai bun, cel mai pregătit pentru pozitia sau functia care este pusă in joc, si cu un pic de efort, vei reusi să obtii succesul deplin. Sunt si altii la fel de bine pregătiti care urmăresc acelasi lucru, dar tu ai totusi niste atuuri: foloseste-te de ele cu mai multă incredere!

 • Capricorn

  Esti tras in două directii si ambele au si avantaje care merită atentie, dar si unele dezavantaje pe care trebuie să le eviti. Nu stii ce să alegi, pentru că ambele sensuri sunt la fel de ofertante, tocmai de aceea va trebui să pui in balantă efectele pe care le are fiecare dintre ele asupra ta. Nu contează ceea ce iti oferă ele acum, pe loc, ci ceea ce deschid in perspectivă. Gindeste-te ca atare mai mult la viitor decit la prezent.

 • Varsator

  in loc să te simti vinovat pentru cine stie ce greseală si să-ti faci atitea procese de constiintă, mai bine ai pune mina pe unelte să repari ce ai făcut. Nu lacrimile sau regretele repară problema, ci o actiune care să compenseze de urgentă ceea ce ai stricat. Ai toate sansele să restabilesti echilibrul normal in problema respectivă, deci lasă lamentările si apucă-te de treabă. Da, recunoasteti greseala, dacă ai comis-o, arată-ti părerile de rău pentru ce ai făcut, dar grăbeste-te să compensezi eroarea cu o faptă bună, in schimb. intotdeauna există si un remediu: ai sanse să-l găsesti dacă actionezi repede!

 • Pesti

  Chiar dacă unele proiecte inaintează extrem de lent, nu te deranjează deloc această lentoare, pentru că nimeni nu gestionează mai bine trecerea timpului ca tine. Stii să profiti de răgazul pe care il ai la dispozitie pentru a pregăti viitoarea reusită in detaliu, cu calm si răbdare. Tu esti de părere că succesele durabile se ating greu si prin efort indelungat, de aceea nu ai nimic impotriva unei ascensiuni lente. Esti convins că, mai devreme sau mai tirziu, vei ajunge la tintă.


Sursa informatiilor: www.acvaria.com