Rockstadt Extreme Fest 2017

Tom Cruise, un tatic grabit! Katie Holmes, din nou insarcinata

Rolul de mama ii place atat de mult sotiei lui Tom Cruise incat la foarte putin timp dupa ce a nascut-o pe micuta Suri, Katie Holmes a marturisit ca isi mai doreste un copil. Asteptarea se pare ca nu a fost insa prea lunga.

Aflata in Spania la bratul partenerului sau de viata pentru a urmari alaturi de amica Victoria Beckham ultimul meci al lui David pentru Real Madrid, Katie Holmes a atras atentia nu doar prin noua tunsoare sau prin rochia ceva mai diferita fata de tinutele cu care obisnuise. Burtica destul de evidenta a actritei a reusit sa fie in centrul atentiei, si judecand dupa pozele publicate de Daily Mail, se pare ca, in curand, Tom Cruise va fi din nou tata.

Desi s-a chinuit sa isi ascunda formele sub o rochie larga, a fost destul de greu sa nu se observe ca burtica lui Katie incepe sa creasca. Vestea ca un copil urmeaza sa se nasca nu a fost insa tinuta departe de urechile preietenilor. Holmes, care in urma cu doar un an a nascut-o pe micuta Suri, a avut grija sa se laude cu noua sarcina in fata apropiatilor. „Ea si Tom sunt incantati de faptul ca un nou copil este pe drum. Radiaza de fericire”, a povestit o sursa apropiata celor doi actori pentru The Sun.

In ciuda faptului ca se afla in primele luni de sarcina, Katie nu s-a dat inapoi de la a sarbatori alaturi de familia Beckham castigarea meciului de fotbal. Holmes, Cruise, David si Posh au mers la o petrecere unde au fost serviti cu sticle de vin imense, un singur recipient fiind echivalent cu 36 de sticle obisnuite.