24K desemnata cea mai buna trupa Kpop in cadrul galei Japako Music – International Music Awards

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » 24K desemnata cea mai buna trupa Kpop in cadrul galei Japako Music – International Music Awards

Fanii romanii incep anul muzical cu o mare surpriza: 24K concerteaza pentru prima data in Romania. 24K a fost desemnata cea mai buna trupa de muzica k-pop a anului 2016! In cadrul galei Japako Music – International K-Music Awards, 24K a fost recompensata cu premiul „Japako Artist of the Year”, reconfirmandu-si statutul de legenda muzicala. Concertul va avea loc sambata, 14 ianuarie 2017, de la orele 19:00, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, in cadrul turneului mondial „Still with 24U” 2017.

Interesul publicului roman pentru acest eveniment este foarte mare, astfel ca doua categorii de bilete sunt aproape epuizate. Pentru acest eveniment mai sunt disponibile in numar limitat bilete la urmatoarele categorii:

  • VIP ticket – 300 lei (meet & greet + poza cu trupa + locuri in fata scenei) – ultimele 2 bilete disponibile
  • Poster sign ticket – 150 lei (poster semnat de trupa) – Sold out
  • Normal ticket – 100 lei

24K (in limba coreeana 투포케이) a luat fiinta in anul 2012, avandu-i in componenta pe Cory, Sungoh, Kisu, Jeonguk, Hui, Changsun, Jinhong si Hongseob. Cei sapte au lansat mini-albumul de debut, intitulat „Hurry Up”, in septembrie 2012, captand imediat atentia publicului si primind recenzii elogioase din partea presei muzicale. Trupa a inceput sa concerteze masiv pentru promovarea albumului, in parallel lucrand si la urmatorul album. Acesta avea sa apara la 1 august 2013, sub numele „U R So Cute”. Ca o noutate, piesa care da numele albumului, contine secvente de chitara cu distors, incadrate in ritmurile muzicii house de inspiratie europeana.

In 2014, trupa a intrat intr-o pauza concertistica, revenind un an mai tarziu cu o noua componenta si cu un nou single, „Hey You”. La scurta vreme avea sa fie lansat un nou single, „Super Fly.” La inceputul anului 2016, trupa si-a anuntat revenirea pe scena, dand startul turneului cu un nou single, „Still 24K”.

Noul turneu beneficiaza de o productie de exceptie, in care muzica si dansul vor crea o adevarata sarbatoare pentru fanii muzicii kpop din intreaga lume.  Membrii formatiei sunt foarte incantati pentru ca vor ajunge in Romania si abia asteapta intalnirea cu publicul roman. Cei sapte coreeni promit un spectacol unic pe care admiratorii muzicii kpop nu-l vor uita prea usor.

Biletele pot fi achizitionate online pe www.blt.ro  si www.kpop-music.ro.

Programul evenimentului este urmatorul:

17:00 – Acces bilete V.I.P

17:00 – 18:00 – Sesiune meet & greet

18:00 – Acces general

19:00 – Concert 24K

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9709 RON
GBP 1 x GBP = 5,8970 RON
USD 1 x USD = 4,5670 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner