30 Seconds to Mars lanseaza un album nou

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » 30 Seconds to Mars lanseaza un album nou

Noul single “Up In The Air” va avea premiera radio astazi, in spatiu si in intreaga lume.

“Up In The Air” se lanseaza pe 19 martie 2013, odata cu pre-comanda albumului pe iTunes.

Love Lust Faith + Dreams, noul album Thirty Seconds To Mars, se va lansa pe 21 mai, prin intermediul Virgin Records. Compus si inregistrat in jurul lumii, din Europa, pana in India si in studioul trupei din California, LOVE LUST FAITH + DREAMS a fost produs de catre Jared Leto, alaturi de mai vechiul sau colaborator Steve Lillywhite (U2, The Rolling Stones, Peter Gabriel). Jared declara ca “este mai mult decat o evolutie, este un nou inceput. Din punct de vedere creativ, ne-am dus catre o noua zona complet noua, neasteptata si incredibil de incantatoare”.

In parteneriat cu NASA, THIRTY SECONDS TO MARS si-au lansat cel mai nou single in spatiu. Literalmente. Prima copie a single-ului “Up In The Air” a fost recent dusa in spatiu la bordul navetei cargo SpaceX. Premiera single-ului va avea loc astazi cu ajutorul astronautilor aflati pe o orbita la 230 de mile deasupra pamantului. Thirty Seconds To Mars vor fi prezenti la Statia de Control Houston in timp ce piesa se va auzi in spatiu si vor raspunde intrebarilor alaturi de de Tom Marshburn, unul dintre astronautii aflati la bordul statiei spatiale. Fanii au trimis intrebari pentru chat-ul care poate fi urmarit live intre 12:10 – 12:25 P.M. (CT) pe www.vyrt.com si pe http://www.nasa.gov/ntv.

Annise D. Parker, Primarul orasului Houston, a proclamat astazi Ziua Thirty Seconds To Mars. Premiera single-ului va avea loc astazi, iar “Up In The Air” va fi disponibil la toti partenerii ce distribuie produse digitale, incepand din 19 martie, simultan cu lansarea pre-comenzii pe iTunes a albumului Love Lust Faith + Dreams.

Coperta albumului Love Lust Faith + Dreams a fost dezvaluita astazi pe conturile oficiale ale trupei de pe retelele sociale. Design-ul este “Isonicotinic Acid Ethyl Ester” (2010 – 2011) a renumitului artist international Damien Hirst’s. O a doua opera a lui Hirst urmeaza sa apara pe CD-ul in sine.

Love Lust Faith + Dreams este cel de-al patrulea album de studio al trupei si urmeaza dupa This Is War, numit “trimful artistic” (de catre Alternative Press), ce contine hiturile “This Is War” si “Kings and Queens.” In timpul turneului de promovare pentru acest album, ce a durat doi ani, trupa a sustinut mai mult de 310 spectacole in aproape 60 de tari de pe 6 continente, in fata a trei milioane de spectatori (intrand in Cartea Recordurilor pentru cel mai lung turneu sustinut vreodata de o trupa rock).

Thirty Seconds To Mars – Jared Leto, Shannon Leto si Tomo Milicevic – a vandut mai mult de 5 milioane de albume in intreaga lume si a totalizat peste 300 de milioane de vizualizari pentru videoclipurile postate pe YouTube. De-a lungul carierei, trupa a primit numeroase premii.

Artifact, documentarul despre disputa trupei cu casa de discuri, a castigat Premiul Publicului la Festivalul International de Film de la Toronto si Audience Award la editia din 2012 a Gotham Independent Film Awards fiind totodata inclus in selectia din 2013 a Festivalului de Film SXSW.

Track Listing – Love Lust Faith + Dreams

1. Birth
2. Conquistador
3. Up In The Air
4. City Of Angels
5. The Race
6. End Of All Days
7. Pyres Of Varanasi
8. Bright Lights
9. Do Or Die
10. Convergence
11. Northern Lights
12. Depuis Le Debut

www.thirtysecondstomars.com

http://www.marsiscoming.com/

http://www.artifactthefilm.com/

Twitter – http://twitter.com/30Secondstomars

Facebook – http://www.facebook.com/thirtysecondstomars

Instagram – http://www.instagram.com/30secondstomars

YouTube – http://www.youtube.com/30secondstomars

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner