Actorul Jeff Goldblum semneaza cu label-ul Decca Records

Actorul Jeff Goldblum semneaza cu label-ul Decca Records

Actorul Jeff Goldblum, cunoscut pentru rolurile sale fenomenale din filme precum Jurassic Park, Independence Day si Grand Budapest Hotel, a pastrat pana acum secretul unui mare talent – muzica.

Goldblum canta la pian inca din copilarie, iar in ultimii ani a facut parte dintr-o trupa de jazz, The Mildred Snitzer Orchestra, alaturi de care a sustinut spectacole exceptionale in orase precum Los Angeles si New York.

Dupa ce anul trecut l-a acompaniat pe Gregory Porter in cadrul BBC Graham Norton Show, Goldblum a reusit sa atraga instant atentia celor de la Decca Records. Cuceriti de stilul unic si de naturaletea muzicii sale, reprezentantii label-ului au plecat imediat spre Los Angeles pentru a-l intalni pe Jeff Goldblum.

Sunt mai mult decat fericit sa colaborez cu Decca, o echipa minunata, cu oameni atat de frumosi, care compun unul dintre cele mai cunoscute label-uri din toate timpurile”, declara Jeff Goldblum.

Actorul a crescut ascultand Erroll Garner si a mostenit pasiunea pentru muzica buna de la tatal sau. Goldblum a inceput sa studieze pianul si muzica clasica in tinerete, insa ritmurile molipsitoare de jazz l-au convins sa imbratiseze o altfel de directie. Jeff a inceput sa dea glas talentului sau inca de la varsta de 15 ani, cantand in renumite localuri din Pittsburgh. 50 de ani mai tarziu, muzica sa va fi in sfarsit inregistrata si facuta cunoscuta publicului larg.

Jeff Goldblum sustine saptamanal un variety show de jazz, Rockwell Table and Stage, care are loc in Los Angeles si reda un amestec ideal intre muzica jazz, comedie si improvizatie.

„Ceea ce pot spune este ca Jeff Goldblum e iubit de toata lumea. Acesta este un adevar universal. Suntem incantati sa il avem la Decca. Este un pianist exceptional si unul dintre cei mai agreabili oameni de pe pamant. Daca vom reusi sa aducem muzica lui Jeff in casele oamenilor, atunci vom contribui la transformarea lumii intr-un loc mult mai fericit”, adauga Tom Lewis, directorul A&R al Decca.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe