Al 14-lea Workshop de Dans Irlandez in Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Al 14-lea Workshop de Dans Irlandez in Bucuresti

Al 14-lea Workshop de Dans Irlandez in Bucuresti
Condus de Anne-Marie Cunningham, TCRG

In ultimul week-end al lunii noiembrie, Anne-Marie Cunningham Dance Academy Bucuresti va invita sa participati la editia aniversara a workshopurilor de dans irlandez din Bucuresti.

Anne-Marie Cunningham,TCRG (Profesor certificat de Comisia de Dans Irlandez) va fi in Bucuresti sambata si duminica (28 si 29 noiembrie 2009) pentru un intreg week-end de cursuri de dans irlandez, deschise oamenilor de toate varstele si nivelurile de dans. "Workshopurile de dans irlandez au inceput in Bucuresti acum doi ani, in noiembrie 2007, a a ca editia de luna aceasta va fi una aniversara i speram cu aceasta ocazie sa revedem mare parte din cei care au participat la cursurile noastre de-a lungul anilor", a spus Dan Popovici, omul care a facut totul posibil de la inceput, presedinte al Asociatiei de dans "Irish Way".

Cursurile vor fi tinute de-a lungul week-endului, sambata si duminica, atat pentru copii, cat si pentru adulti, fiecare din cele doua grupuri avand programul separat. Incepatorii, dansatorii de nivel primar si intermediar vor fi instruiti separat, pentru a beneficia la maximum de fiecare curs. Atelierele de soft shoes si de hard shoes vor fi de asemeni separate (cursurile de hard shoes sunt deschise tuturor dansatorilor de nivel primar si intermediar). " Ne-am gandit ca incepatorilor le-ar fi mai usor sa tie deja elementele de baza ale dansului irlandez atunci cand Anne-Marie va ajunge aici, asa ca am hotarat sa organizam doua cursuri gratuite introductive marti, 24 noiembrie, unul pentru copiii si altul pentru adultii care se vor hotari sa participe la workshop. " (Sorin SIGHINA , Instructor de dans irlandez, Bucuresti).

Exista si cursuri saptamanale chiar aici, in Bucuresti, pentru cei ce vor dori sa continue sa se antreneze in dansul irlandez. Cursantii nostri vor putea participa la competitii internationale de dans irlandez numite "feiseanna"." Am participat deja la doua "feiseanna" anul acesta – a fost o adevarata placere sa punem Romania pe harta competitiilor de dans irlandez cu asemenea rezultate. Dupa doar doua competitii, dansatorii nostri au obtinut 97 de medalii si 10 trofee, un rezultat grozav pentru coala noastra. Avem patru dansatori de nivel intermediar, dar aceasta este doar numaratoarea oficiala, nu toti minunatii nostri dansatori concureaza, deci numerele reale sunt cu mult mai mari." (Mara CERNAT, Vice-presedinte a Asociatiei de dans “Irish Way”, dansatoare de nivel intermediar)

De-a lungul week-endului, oamenii care vor participa la workshop vor invata elementele de baza ale dansului irlandez, si isi vor perfectiona cunostintele pre-existente despre dansul irlandez, vor fi ajutati sa inteleaga diferitele tipuri de muzica si dansuri in domeniul irlandez si, speram noi, vor capata o noua si mai clara perspectiva asupra dansului irlandez. Duminica, la sfarsitul workshopului, incepatorii vor fi invitati sa asiste la o demonstratie de dans irlandez pregatita de trupa Irish Way si vor fi incurajati sa li se alature dansatorilor intr-un numar de dansuri de societate.

Workshopul va avea loc in sala de festivitati a scolii nr. 64, Str. Garii obor, nr. 16 (capatul liniilor RATB 69, 85, 143, 682 – Baicului)

Pentru mai multe detalii, va rog contactati-ne la:
– Email: mara.cernat@irishway.ro
– Telefon: +4.0734.359.545

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner