Albumul ‘Mission Cimbalom’ al lui Marius Preda va fi prezentat pe scena Festivalului de jazz de la Garana

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Albumul ‘Mission Cimbalom’ al lui Marius Preda va fi prezentat pe scena Festivalului de jazz de la Garana

Sambata, 8 iulie 2017, se va lansa noul album semnat Marius Preda, ‘Mssion Cimbalom‘, in cadrul „Garana Jazz Festival 2017”, unde artistul va urca alaturi de trupa sa pe scena din Poiana Lupului.


Cele 13 piese de pe album, în care artistul evoluează la 8 instrumente muzicale diferite, alcătuiesc astfel unul dintre cele mai originale şi totodată valoroase materiale de studio din jazz-ul ultimilor ani, un material în care se remarcă, printre altele, şi neaşteptata prelucrarea a temei din filmul „Marele blond” semnată de Vladimir Cosma şi care a primit aprecieri superlative din partea compozitorului.

Nivelul muzical extraordinar al interpretărilor la ţambal, la vioară, pian, contrabas, acordeon, vibrafon, marimbafon sau nai i-au adus lui Marius Preda invitaţii şi solicitări de colaborare din partea celor mai mari nume ale scenei muzicale internaţionale. Albumul este disponibil pentru streaming si download accesand link-ul urmator: https://UMR.lnk.to/CimbalomNe. Iar in curand va putea fi disponibil in librariile Carturesti si Humanitas. Născut în anul 1977, în Bucureşti, într-o familie cu tradiţii muzicale, Marius Preda s-a înscris la vărsta de 16 ani la Conservatorul Regal din Haga, pe care l-a absolvit la secţiunea jazz-marimbafon. Posibilitatea de a-şi expune calităţile muzicale excepţionale într-un mediu artistic atât de dinamic precum jazz-ul vest-european, l-a propulsat de foarte devreme în elita genului, amintitele colaborări cu André Rieu, Vladimir Cosma, Dennis Chambers sau Mike Stern începând cu mai mult de 15 ani în urmă.

De-a lungul carierei sale, Marius Preda a fost invitat să performeze în faţa unor importante personalităţi artistice şi politice ale lumii, între ascultătorii săi numărându-se în repetate rânduri membrii Familiei Regale a Olandei, Manuel Valls – Prim-ministru al Franţei, membrii formaţiei The Rolling Stones, Vladimir Putin, Membrii Familiei Imperiale a Japoniei, actriţa Brigitte Bardot, compozitorul şi producătorul Quincy Jones şi mulţi alţii.

Mai multe informaţii pe:
https://www.facebook.com/mission.cimbalom/
http://www.garana-jazz.ro/

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 iunie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9696 RON
GBP 1 x GBP = 5,7565 RON
USD 1 x USD = 4,6562 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 2 iunie 2023

Acum la Bucureşti
18 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner