Albumul „Shoot for the Stars Aim for the Moon”, de la Pop Smoke, stabileste un record impresionant in topul albumelor R&B/Hip-Hop

Prima pagină » Cultură » Albumul „Shoot for the Stars Aim for the Moon”, de la Pop Smoke, stabileste un record impresionant in topul albumelor R&B/Hip-Hop

Materialul devine primul album, din ultimul deceniu, care doboara recordul de a stationa 11 saptamani pe primul loc in topul Billboard R&B/Hip-Hop, si al treilea album din istoria topului care reuseste aceasta performanta.

Asculta aici albumul: https://umusic.lnk.to/ShotForTheStarsAimForTheMoonPR 

“Shoot for the Stars Aim for the Moon”, albumul regretatului rapper american, Pop Smoke, ocupa prima pozitie in topul albumelor din Billboard R&B / Hip-Hop pentru a 11-a saptamana. Materialul de debut al lui Pop Smoke este al treilea album din istoria topului care stationeaza timp de 11 saptamani pe primul loc. In plus, “Shoot for the Stars Aim for the Moon” a devenit materialul cu cea mai longeviva perioada petrecuta ca no. 1 in topul Billboard R&B/Hip-Hop, din ultimul deceniu.

Proiectul a fost lansat pe 3 iulie, post-mortem, ocupand prima pozitie timp de 11 saptamani din cele 19 saptamani in top. In clasamentul saptamanal, albumul nu a coborat mai jos de locul trei.
Dobarand recordul de 11 saptamani ca no. 1, Pop Smoke depaseste proiecte ca “Lemonade” (Beyonce) sau DAMN (Kendrick Lamar), albume care au ocupat timp de 10 saptamani prima pozitie.

Albumul „Shoot for the Stars Aim for the Moon”, de la Pop Smoke, stabileste un record impresionant in topul albumelor R&B/Hip-Hop

Melodiile de pe album ocupa si ele primele locuri in topul single-urilor Hot R&B/Hip-Hop, iar patru dintre acestea au ajuns in top 20. Pe 21 noiembrie, „For the Night”, cu Lil Baby și DaBaby, ocupa pozitia a patra in clasament, depasind astfel pozitia ocupata la debutul albumului.
In top 20 mai regasim si “What You Know bout Love” (locul 10), “The Woo” (cu Roddy Ricch si 50 Cent) si “Mood Swings” (cu Lil Tjay)
Single-urile “The Woo” si “For The Night” au cucerit topurile muzicale din lumea intreaga, de la clasamentele radio si TV, la cele ale platformelor de streaming, unde se situeaza pe primele locuri.

Albumul “Shoot for the Stars Aim for the Moon” (Varianata deluxe) contine 34 de track-uri, printre care putem regasi colaborari cu Swae Lee, Quavo, Karol G, 50 Cent, Tyga, Future, Lil Baby si DaBaby si multi altii.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 27 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner