Andra a adunat peste 500 de oameni

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Andra a adunat peste 500 de oameni

Muzica 100% live, dansatori, vedete si o sala arhiplina, asa poate fi descrisa in cateva cuvinte petrecerea de lansare a noului album Andra, “Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine”.

Evenimentul a avut loc aseara la Hard Rock Cafe si a reunit peste 500 de persoane, fani ai vedetei si invitati, printre care trupa Vunk, Neylini, Ileana Ciuculete, Marcel Pavel, Smiley si Laura Cosoi, Delia Matache, Gabriel Cotabita, trupa Zero si Fly Project. Pe langa o parte din piesele de pe noul album, Andra a cantat si cateva coveruri ce au ridicat la dans intreaga asistenta in cele 45 de minute de show. Maestul de ceremonii a fost nimeni altul decat sotul artistei, Catalin Maruta, caruia Andra i-a dedicat prima piesa cantata din cadrul concertului – “Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine”.

Noul album al Andrei este un “manifest” pentru dragoste, o adevarata lectie de viata data tuturor celor care iubesc sau au iubit.

“Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine” contine 10 piese si un bonus track surpriza, un cover de exceptie al piesei “Tragedy” a lui Mark Anthony. Alaturi de “Femeia”, primul single promovat de pe acesta, albumul contine piese precum “Empty soul”, “Pe aripi de iubire”, “Bye, bye baby” sau “Colt de suflet” pe care o canta impreuna cu Adi Korect.

Noul album contine 10 piese si un bonus track surpriza, un cover de exceptie al piesei “Tragedy” a lui Mark Anthony. Alaturi de piese precum “Empty soul”, “Pe aripi de iubire”, “Bye, bye baby” sau “Colt de suflet” pe care o canta impreuna cu Adi Korect, pe album este inclus si “Femeia”, primul single promovat de pe acesta.

Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner