Andrelele vor sta in acelasi bloc de lux

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Andrelele vor sta in acelasi bloc de lux

Andrelele vor sta in acelasi bloc de lux

Andreea Balan si Andreea Antonescu au lasat deoparte nenumaratele certuri si scandaluri din vremea adolescentei, iar acum se consiliaza reciproc in cariera muzicala si afaceri. Peste un an si jumatate, cele doua se vor muta in acelasi bloc dintr-un complex rezidential din Bucresti.

Desi nu are decat 23 de ani, Andreea Balan a inceput deja sa-si faca griji privind cariera de solista si, pentru a nu se trezi peste cativa ani in pragul falimentului, ea s-a gandit ca nu ar fi rau sa investeasca intr-o afacere care sa-i asigure un trai decent si la varsta a doua.

Astfel, dupa modelul altor colege de breasla, Andreea a ajuns la conclu-zia ca imobiliarele reprezinta cea mai buna investitie. “M-am sfatuit cu Andreea Antonescu, iar ea, fiind proprietara unei agentii imobiliare, m-a impulsionat si pe mine sa investesc in acest domeniu”, a spus cantareata pentru Click!.

Vedetele se inteleg acum foarte bine

Pentru inceput, iubita lui Keo si-a achizitionat un apartament in complexul “Planorama”, din Capitala, acolo unde, de altfel, si-a cumparat o locuinta si AndreEA. “Apartamentele vor fi gata la inceputul anului 2009. Mi s-a parut rentabil, pentru ca am platit un avans de 25%, iar restul banilor ii platesc in rate, pana cand casa va fi gata de locuit. Pretul final sare de 150.000 de euro. Voi fi vecina cu fosta colega de trupa, cu care acum ma inteleg foarte bine”, ne-a mai spus Andreea.

Desi are o relatie cu Keo de aproape doi ani, solista locuieste singura intr-un apartament cu doua camere din zona stefan cel Mare, pe care il va vinde atunci cand se va muta in complexul rezidential. “Intentionez sa achizitionez unul si in Ploiesti, pe care sa-l inchiriez si, ulterior, sa-l vand”, a mai declarat Andreea.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner