Best Bon Jovi Tribute cu “New Jersey” la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Best Bon Jovi Tribute cu “New Jersey” la Hard Rock Cafe

Joi, 17 septembrie 2015, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe sa asculti cele mai bune hituri Bon Jovi alaturi de trupa italiana “New Jersey” in cadrul unui show spectacol: ”Best Bon Jovi Live Tribute”. Dupa showul sold out de la inceputul anului, italientii revin la Bucuresti sa umple Hard Rock Cafe-ul din nou.


BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară incendiară alături de trupa italiană “New Jersey”. Vino pe 17 septembrie să cântăm împreună “Bed Of Roses”, “Living On A Prayer”, “Keep The Faith”, “Blaze Of Glory”, “Runaway”, “It’s My Life”, “Always” şi multe alte refrene cu care Bon Jovi a cucerit topurile mondiale.

Activă din 2007, trupa New Jersey este cotată drept cel mai fidel tribut Bon Jovi din lume. Formaţia tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesionişti, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show BON JOVI. Din recuzita celor de la New Jersey nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei “Wanted Dead or Alive”.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru showul ”Best Bon Jovi Live Tribute” se găsesc în format electronic pehttp://www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

În presale, biletele au următoarele preţuri:
– 55 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 39 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 39 de lei. În ziua evenimentului, biletele VIP cu loc în faţa scenei vor costa 60 de lei, iar cele cu acces general vor costa 45 de lei (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 22 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 iunie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner