Brain Awareness Week – 15-21 martie

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Brain Awareness Week – 15-21 martie

Scientific Organisation of Medical Students (SOMS) în parteneriat cu Societatea Națională de Neuroștiințe (SNN) organizează în săptămâna 15-21 martie Brain Awareness Week, o serie de evenimente online cu scopul de a informa publicul larg asupra diferitelor aspecte fiziologice sau patologice ale creierului. Tema centrală de anul acesta este „Stările Creierului-Diferite Dimensiuni ale Conștienței”.

Brain Awareness Week reprezintă campania mondială de creștere a interesului pentru știința creierului. Inițiativa a fost fondată in 1996 și este coordonată de Dana Foundation. În cadrul acestui eveniment internațional, SOMS împreună cu SNN organizează în România de 16 ani, în fiecare lună martie, evenimente de celebrare a creierului.

SOMS este o societate studențească din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, facultatea de medicină. Misiunea SOMS este de a construi o comunitate unită de viitori medici pasionați de știință.

Ediția de anul acesta se va desfășura în perioada 15-21 martie, online, pe platforma Zoom, iar streaming-ul va fi transmis pe Youtube. Seria de evenimente va fi inaugurată cu o ceremonie de deschidere urmată de un concurs de prezentări științifice pentru elevi și studenți. Cele mai bune proiecte vor fi premiate cu bani, un loc gratis la congresul Medical International Conference for Students, vouchere la librării și multe altele.

Pe parcursul celor 7 zile se vor desfășura conferințe cu cercetători în neuroștiințe, prezentări interactive de cazuri clinice, întâlniri cu oameni de știință care vor împărtăși cu publicul experiența lor și multe altele. Printre invitați se numără: Prof. Dr. Mihai Moldovan (Președinte SNN), Prof. Dr. Leon Zăgrean (Președinte Onorific SNN), Conf. Dr. Ana-Maria Zăgrean (Secretar SNN) și Prof. Dr. Adrian Reștian.

Evenimentul este finanțat de Dana Foundation.

Pentru înscriere și pentru mai multe informații accesați site-ul oficial: https://www.soms.ro/brain-awareness-week-2021/

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner