Bryan Adams lanseaza Bare Bones

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Bryan Adams lanseaza Bare Bones

BRYAN ADAMS , CASTIGATOR AL PREMIULUI GRAMMY, LANSEAZA UN NOU ALBUM LIVE : BARE BONES , O COLECTIE CU MAI RENUMITE HIT-URI , DIN CARIERA DE TREI DECENII A LUI ADAMS

Propus pentru lansare pe 16 noiembrie, Bare Bones este o colectie inspirata de hituri ale superstarul castigator al premiului Grammy, Bryan Adams, dintr-o cariera de peste 30 de ani.

Inregistrat in primavara lui 2010 in timpul turneului Bare Bones, albumul ne prezinta o versiune neprelucrata a lui Adams, incluzand doar vocea si chitara sa, acompaniat de claparul Gary Breit la unele piese si reusind astfel sa puna intr-o noua lumina ceea ce multi considera ca fiind unele dintre cele mai iubite piese pop-rock din istorie.

Inspirat de perioada in care a inregistrat MTV Unplugged in anii 90, Adams a hotarat sa mai faca inca odata acest lucru in 2008.

Adams a continuat seria de concerte live incluzand noi reorchestrari realizate in 2010 si ca un fel de experiement, a decis sa le inregistreze pentru un posibil viitor album.

Adams a declarat: „in timp ce turneul isi continua drumul prin Statele Unite si Canada, multi cereau un album cu piesele acelea, asa cum le auzisera cantate live in concert. Asa ca, raspunzand acestor cerinte, am decis sa inregistrez cateva dintre show-uri pentru a vedea daca ar fi interesanta si fezabila ideea.. imi place cum se aud piesele asa, simple, crude, fara orchestrarile initiale ale unei trupe sau orchestre complete”.

„Aceste inregistrari au doar vocile si aplauzele fanilor din public si ambienta camerei pentru a le inalta.”

Selectarea unui numar finit de piese pentru Bare Bones a fost un exercitiu ce s-a dovedit a fi dificil datorita catalogului extrem de bogat al lui Adams, asa ca a apelat la ajutorul fanilor.

Alese prin sugestiile venite pe contul de Twitter al artistului si pe pagina sa oficiala, tracklisting-ul final reflecta o combinatie bine proportionata de vechi, rar, familiar si nou.

Bare Bones Tracklisting:

You’ve Been A Friend To Me
Here I Am
I’m Ready
Night To Remember
It Ain’t A Party (If You Can’t Come ‘Round)
(Everything I Do) I Do It For You
Cuts Like A Knife
Please Forgive Me
Summer Of ’69
Walk On By
Cloud Number 9
It’s Only Love
Heaven
Right Place
The Way You Make Me
The Only Thing That Looks Good On Me Is You
You’re Still Beautiful To Me
Straight From The Heart
I Still Miss You…A Little Bit
All For Love

Artistul de origine canadiana, castigator al premiului Grammy, a vandut peste 65 de milioane de albume in intreaga lume, a avut 21 de hit-uri de Top Ten, a primit trei nominalizari la Oscar si cinci pentru Globul de Aur,

a castigat 18 premii Juno, un American Music Award si cinci ASCAP Film and Television Music Award pentru Cel Mai Prezent Cantec (muzica sa a fost inclusa in peste 40 de coloane sonore de film).

Adams a avut recent onoarea de a canta la ceremonia de deschidere a Olimpiadei de Iarna de la Vancouver din 2010, interpretand un duet cu Nelly Furtado.

In primavara acestui an i s-a inmanat Allan Waters Humanitarian Award de catre Academia Canadiana de Arte si Stiinte, un tribut pentru actele de caritate si strangerile de fonduri pe care le-a intreprins.

O saptamana mai tarziu a primit prestigiosul Performing Arts Award for Lifetime Achievment din partea Guvernatorului general. Adams a fost decorat cu Ordinul British Columbia.

A primit premiul pentru „Artistul Deceniului” si a fost recent inclus in Juno Hall Of Fame.

Are deasemenea o stea pe Bulevardul Celebritatilor din Canada si amprenta sa se afla la Wembley Square of Fame celebrand cel de-al 25-lea concert al sau pe renumitul stadion.

Prestatiile live ale lui Bryan Adams au fost sustinute in scopul de a ajuta organizatii ca His Royal Highness the Prince of Wales Prince’s Trust, Live Aid, Live 8, The Concert for Freedom pentru Nelson Mandela, Greenpeace, Amnesty International, Net Aid, The Canadian Avalanche Foundation and Breast Cancer, precum si pentru campanii pentru salvarea padurilor tropicale. Prin propria sa fundatie, acesta a ajutat la construirea de scoli in zona de Sud-Est a Asiei, devastata de tsunami in 2004.

Adams este si un fotograf de renume si adesea si-a donat banii castigati astfel fundatiei sale care strange fonduri pentru intr-ajutorarea batranilor, victimelor de razboi si ale dezastrelor naturale, precum si pentru alte categorii sociale dezavantajate. Expozitia sa de mare succes, Modern Muses, a fost expusa in 2008 la National Portrait Gallery din Londra. Concertele sale live de mare succes l-au transformat pe Bryan intr-unul dintre cei mai buni cantareti rock ai generatiei noastre, cu peste 120 de concerte anual.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner