Categoria VIP sold-out pentru concertul “Rob Kingsley – A Vision Of Elvis”

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Categoria VIP sold-out pentru concertul “Rob Kingsley – A Vision Of Elvis”

Primavara incepe cu o surpriza pentru iubitorii muzicii lui Elvis Presley: Rob Kingsley aduce din nou la Bucuresti spectacolul „A Vision of Elvis”. Pe 11 martie 2016, de la orele 22:30, la Hard Rock Cafe, Rob Kingsley va da viata celor mai iubite piese din repertoriul „regelui muzicii rock&roll”, aducand publicului din Romania atmosfera anilor de vis ai Americii.

Show-ul “Rob Kingsley – A Vision Of Elvis” este unul din cele mai bine cotate spectacole tribut din lume. Rob Kingsley este un entertainer innascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley. Dupa ani in care a studiat prestatiile live ale regelui, Rob a dobandit statutul de cel mai apreciat artist tribut Elvis, atat in randul fanilor regelui cat si printre ceilalti artisti de profil.

Daca mai era nevoie de un argument pentru a intelege profunzimea showurilor lui Rob si acuratetea detaliilor ce definesc aparitiile artistului, mai putem spune ca vestimentatia pe care Rob o imbraca pe scena este produsa in Statele Unite, la BK Enterprises & Gene Doucetto, unul dintre furnizorii care au confectionat costume de scena pentru aparitiile din anii 70 ale lui Elvis Presley insusi.

Rob Kingsley este considerat un showman desavarsit, care electrizeaza publicul la fiecare reprezentatie, reusind sa reaprinda flacara pasiunii si sa recreeze atmosfera incendiara a unui show al regelui.

Interesul publicului pentru acest eveniment este mare, astfel ca biletele din categoria VIP au fost epuizate. Pentru cei care nu si-au achizitionat inca bilete, mai sunt disponibile urmatoarele categorii:

Categoria 1 : loc in fata scenei – 50 lei

Categoria 2  : loc la masa – 40 lei

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, www.iabilet.ro, la Hard Rcok Cafe, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Mai multe informatii despre acest eveniment dar si despre alte concerte gasiti pe: www.kompasevents.ro si www.facebook.com/kompasevents

Partener media: Magic FM

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner