CHVRCHES lanseaza single-ul “He Said / She Said”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » CHVRCHES lanseaza single-ul “He Said / She Said”

CHVRCHES lansează noul single ‘He Said / She Said’, o piesa inregistrată aproape în totalitate de la distanță, pe două părți diferite ale Atlanticului. Piesa apare la trei ani de la al treilea album, “Love Is Dead”.

Ca toată lumea, am avut mult timp să mă gândesc și să reflectez în ultimul an; pentru a examina experiențele pe care le-am analizat anterior sau le-am îngropat adânc. Simt că mi-am petrecut o mare parte din viață (personal și profesional) incercand actul de echilibru inconfortabil care se așteaptă de la femei și devine mai confuz și mai epuizant cu cât îmbătrânesc”,

explică Mayberry. 

 

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HeSaidSheSaidPR

 

”Fii de succes, dar numai așa cum vrem noi să fii. Vorbește pentru tine, dar nu atât de tare încât să furi spotlight-ul bărbaților. Fii atrăgător, dar numai în beneficiul bărbaților și, cu siguranță, nu fi în van. Străduiește-te să fii Hot Sad Girl, dar nu fi trist într-un mod incomod pentru oricine. Fii inteligent, dar nu suficient de inteligent pentru a cere mai mult decât ceea ce ți se oferă.

Mayberry continuă:

‘He Said / She Said’ este modul meu de a calcula lucrurile pe care le-am acceptat și știu că nu ar trebui să le am. A fost prima piesă pe care am scris-o când am început să facem o copie de rezervă, iar linia de deschidere („El a spus, M-ai plictisit de moarte”) a fost primul vers care a ieșit. Toate replicile versurilor sunt versiuni parafrazate ale lucrurilor care mi-au fost de fapt spuse de bărbați, în viața mea. A fi femeie este obositor de obositor și s-a simțit mai bine să-l strigi într-o melodie pop decât să-l strigi în gol. După ultimul an, cred că ne putem lega cu toții de sentimentul că ne pierdem mințile.

CHVRCHES lanseaza single-ul “He Said / She Said”

Proiectul CHVRCHES este format din Lauren Mayberry, Iain Cook și Martin Doherty. De când a apărut în 2013, cu albumul lor de top The Bones of What You Believe, Marea Britanie și SUA, trupa s-a concentrat pe autoproducerea muncii lor pentru a-și găsi unicitatea, echilibru între întuneric și lumină, între alternativ și pop.

După scrierea și producerea primelor lor două albume, The Bones of What You Believe și “Every Open Eye”, trupa a continuat in 2018 cu materialul Love Is Dead.
In 2020, cu lumea în fruntea pandemiei, planurile lor s-au schimbat, iar membrii CHVRCHES au ajuns separati de Oceanul Atlantic, Mayberry și Doherty auto-izolându-se în Los Angeles, iar Cook în Glasgow. Ei au trebuit să găsească o modalitate de a crea aproape complet separati unul de celălalt. Prin apeluri video și programe de partajare audio, trupa a început să creeze ceva unic și special, iar „He Said / She Said” este primul rezultat al muncii lor.

Link You Tube :

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8429 RON
USD 1 x USD = 4,5830 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 mai 2024

Acum la Bucureşti
21 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner