Cleopatra Stratan – Artist si regizor in noul sau viodeclip

CLEOPATRA STRATAN – ARTIST SI REGIZOR IN NOUL SAU VIDEOCLIP, “NUMAR PAN’ LA UNU” 

“Daca stii sa numeri/ Numara: unu, doi, si…”

Cleopatra Stratan a filmat zilele trecute un nou videoclip. Cel de-al doilea extras pe single de pe albumul “La varsta de 3 ani” este piesa “Numar pan’ la unu”. Regia a fost  semnata tot de Dragos Buliga, care a “livrat” si conceptul videoclipului de debut al Cleopatrei.

In “Numar pan’ la unu”, micuta artista isi continua calatoria pe care a inceput-o in clipul anterior, fiind “insotita” de valiza sa rosie. Surpriza insa: din valiza, Cleopatra scoate aparatura necesara filmarii videoclipului. Cleopatra isi va realiza propriul videoclip!   

Locatia aleasa a fost  Parcul Bazilescu (din Bucurestii Noi), pentru peisajul superb existent acolo. Filmarile s-au derulat de dimineata pana seara, spre incantarea Cleopatrei, care s-a distrat copios.

Ziua de filmare se anunta initial a fi innorata si, pana a fost pregatit platoul de filmare, chiar nu s-a zarit deloc o raza de soare. Insa, odata cu primul cadru tras cu Cleo, soarele a inceput sa straluceasca! Intreaga zi de filmare s-a derulat dupa binecunoscutul “iesi, copile cu parul balai, si razi la soare, poate s-o indrepta vremea”. Ca un facut, de cate ori soarele intra in nori, Cleopatra gasea ceva amuzant si izbucnea in ras, iar razele strapungeau perdeaua de nori!

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: