Competiția Stand-up-ului românesc „Old School vs New School” se desfășoară pe 15 septembrie, la Teatrul de Vară Herăstrău

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Competiția Stand-up-ului românesc „Old School vs New School” se desfășoară pe 15 septembrie, la Teatrul de Vară Herăstrău

Unii dintre cei mai buni artiști de comedie ai momentului vă invită să vă imunizați prin râs la „OLD SCHOOL vs NEW SCHOOL”, pe 15 septembrie, la Teatrul de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău. Competiția între artiștii consacrați și cei mai talentați tineri din stand-up-ul românesc se vor întrece în glume, bancuri și momente de improvizație de excepție.

O întâlnire memorabilă cu artiștii: Andrei Duban, Marius (Malu) Chivu, Toni Ionescu, Ana Maria Calița, Edi Vacariu și Gabriel Gherghe.

 

OLD SCHOOL VS NEW SCHOOL

BATALIA ANULUI ÎN STAND-UP-UL ROMÂNESC,

PE 15 SEPTEMBRIE, LA TEATRUL DE VARĂ

„CONSTANTIN TĂNASE” DIN HERĂSTRĂU

 

Râsul este cel mai bun medicament, contribuie la întărirea sistemului imunitar, crește nivelul de energie, diminuează durerea și elimină stresul.  Pe 15 septembrie, unii dintre cei mai buni artiști de comedie ai momentului vă invită să vă imunizați prin râs la „OLD SCHOOL vs NEW SCHOOL”, ce va avea loc pe scena Teatrului de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău.

Bătălia anului se va da între artiștii consacrați și cei mai talentați tineri din stand-up-ul românesc.  Andrei Duban, Marius (Malu) Chivu, Toni Ionescu, Ana Maria Calița, Edi Vacariu și Gabriel Gherghe se vor întrece în glume, bancuri, momente de improvizație fabuloase, iar publicul va avea ocazia să participe la competiție prin aplauze și încurajări. Va fi un război epic al glumelor, o descătușare de forțe ce vă va face să râdeți cu lacrimi, un spectacol maraton de aproape trei ore.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate online de pe Ticketnet.ro, Bilet.ro, Iabilet.ro, și Eventim.ro.

 

Artiștii Old School:

Andrei Duban, născut în 1972, este un actor versatil, ce a jucat în numeroase spectacole de teatru, producții de film sau televiziune. Este absolvent al Academiei de Teatru și Film, secția Actorie, clasa profesor Ion Cojar. A colaborat cu cele mai importante teatre din România, de la Teatrul Ion Creangă la Teatrul Național I.L.Caragiale, a jucat atât în filme românești cât și în filme ale unor producători internaționali. A dat viață prin vocea sa unor personaje celebre din desene animate, cum ar fi Louie (Viața cu Louie) dar și din reclame foarte apreciate(Bulina Roșie M&M).

Andrei Duban este cunoscut publicului ca fiind omul cu 1 milion de bancuri.

Îndrăgitul actor Marius Chivu este foarte apreciat de publicul din România, în special prin prisma rolului taximetristului Nicu Rață, pe care îl joacă în serialul de comedie Las Fierbinți. Născut pe 15 august 1974 în Bucureşti, a absolvit Institutul de Arte Teatrale şi Cinematografice „I. L. Caragiale” la clasa profesorului Florin Zamfirescu, în anul 2000.

Deși joacă cu succes în piese de teatru, acest lucru nu l-a împiedicat să facă stand-up comedy cu aceeași pasiune.

Actorul Toni Ionescu, și-a început activitatea artistică odată cu celebra emisiune “Chestiunea zilei” și a continuat cu comedy-show-urile „Tilică, steluță de cinema”, “Pitici și tătici” și, nu în ultimul rând, cu serialul “Trăsniți în NATO”, unde interpretează rolul Mârlanul, un sergent autoritar, incult și grobian. Toni este pasionat de filme, printre actorii săi preferați numărându-se Charlie Chaplin, Jerry Lewis și Stan Laurel, iar producția cinematografică pe care ar revedea-o ori de câte ori ar avea ocazia este „Dictatorul”. În prezent își împarte timpul între turnee cu spectacole stand-up și filmările ce le face pentru canalul de Youtube, „Toni și Delca”.

 

Artiștii New School:

Cu peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube, Gabriel Gherghe este unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți români. Cu o experiență de 9 ani în stand-up comedy a câștigat locul I la cel mai prestigios festival de Stand-up comedy, Stand-up Fest Brașov 2014, a câștigat locul trei în finala primei ediții iUmor, fiind și invitat special în 2 ediții. În ultimii 5 ani a susținut peste 600 de spectacole, în cele mai mari orase din țară, dar și în UK, Italia, Belgia, Olanda, Germania, Cipru și Luxemburg.

Gabriel Gherghe semifinala iUmor:

 

Gabriel Gherghe Finala iUmor:

 

Glume sincere, smart, fresh și o veselie molipsitoare, faceți cunoștință cu Ana Maria Calița. Ea este câștigătoarea celui de-al patrulea sezon “iUmor”! A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “I.L.Caragiale”, și este una dintre primele reprezentante feminine care a reușit să aducă pe scenă perspectiva comică a femeii.

Edi Vacariu, a câștigat sezonul 8 „iUmor”, este creatorul celui mai viral Tik Tok din România cu peste 100 de milioane de vizualizări, fiind unul dintre cei mai promițători comedianți din noua generație. Absolvent al Facultății de Actorie din Constanța, Edi este energic și pătimaș, pe scenă reușind să provoace râsul chiar și celui mai exigent public.

________________________________________________________________________________

La acest eveniment va fi permisă participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, a persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu, mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și a persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital etc.).

Participarea este permisă și spectatorilor nevaccinați pe baza unui test negativ făcut la intrarea în sala de spectacol. Testele rapide pot fi efectuate contra cost (26 lei) de către personalul autorizat. Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii în vârstă de până la 12 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner