Site icon E-Zine

Concert DAVID GARRETT – Program și reguli de acces | 18 august | Arenele Romane

Concert DAVID GARRETT – Program și reguli de acces | 18 august | Arenele Romane

După numeroase concerte crossover, celebrul violonist David Garrett revine la stilul muzical care l-a consacrat și traversează mapamondul cu un nou concert de muzică clasică, prezentat cu succes pe marile scene internaționale în cadrul turneului  „ICONIC Trio TOUR 2023”.

Vineri, 18 august, iubitorii de muzică clasică din țara noastră se vor putea bucura de actuala producție concertistică, în spațiul outdoor al Arenelor Romane din Capitală, începând cu ora 20:00.

Pentru prima dată, David Garrett va concerta în formula de trio, alături de  Franck van der Heijden la chitară și Rogier van Wegberg la bas, creând o atmosferă intimă, relaxată și, în același timp, plină de emoție. Concertul „ICONIC” reprezintă un omagiu adus marilor violoniști ai epocii de aur și cuprinde interpretări inegalabile ale unor capodopere muzicale care l-au inspirat pe David Garrett încă din copilărie.

Repertoriul concertului „ICONIC” cuprinde o amplă selecție de compoziții ce aparțin unor nume legendare, precum Franz Schubert, Antonio Vivaldi, Fritz Kreisler, Wolfgang Amadeus Mozart sau chiar  Grigoraș Dinicu.

Timp de două ore, artistul îi va încânta pe cei prezenți cu sunetele magice ale unei viori speciale – Guarneri del Gesù , o bijuterie creată în anul 1734 la Cremona, de lutierul Bartolomeo Giuseppe Guarnerius, a cărei valoare a fost estimată la 3,5 milioane de euro.

În număr redus, biletele pentru concertul „ICONIC” pot fi achiziționate online de pe Eventim.ro. În ziua concertului, biletele vor putea fi cumpărate, de asemenea, de la casa de bilete amplasată în zona de acces a publicului în locație. Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: Cat. 4 – 220 lei, Cat. 3 – 300 lei, Cat. 2 – 390 lei, Cat. 1 – 490 lei și VIP – 590 lei.    

Din dorința de a le oferi spectatorilor o experiență cât mai plăcută, organizatorul evenimentului, Events by Laishoo vă invită să consultați programul și să respectați o serie de reguli de acces.

Program concert:

Reguli de acces:

Eveniment organizat de Laishoo Events.

Exit mobile version