Concert J-Rock MIYAVI – Return Of The Samurai Guitarist

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert J-Rock MIYAVI – Return Of The Samurai Guitarist

Vino la primul concert extraordinar de J-Rock susținut în România de celebrul artist japonez MI Ishihara Takamasa (石原 崇雅), cu numele de scenă MIYAVI. Evenimentul are loc pe 23 septembrie 2023, în zona exterioară a Arenei Naționale București (acces din Strada Maior Coravu).

Concertul, ce face parte din turneul european aniversar de 20 de ani al artistului, se desfășoară în cadrul celei de-a X-a ediții a festivalului culturilor asiatice, ASIA Fest.

Categorii bilete:

  • Presale General acces- 18 mai- 1 iunie 2023: 150 lei
  • General acces – 1 iunie – 23 septembrie 2023: 180 lei
  • VIP – Acces concert + Meet & Greet: 500 lei

MIYAVI este un foarte cunoscut muzician, actor, producător și filantrop japonez. El și-a început activitatea în 1999 și mai întâi a fost chitarist în trupa de visual kei rock Dué le quartz. Din 2002 și-a continuat cariera ca artist solo. În 2007, a devenit membru al supergrupului rock S.K.I.N., iar în 2009 și-a fondat propria companie, J-Glam. A avut și are turnee în întreaga lume. În 2022, a devenit membru al supergrupului rock The Last Rockstars.

În 2014, Miyavi a apărut în filmul Unbroken, regizat de Angelina Jolie, și a continuat să joace roluri mai mici în producții americane ca Kong: Skull Island și Stray. Din 2013, Miyavi este voluntar la ICNUR (UNHCR – Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați). În această calitate, a vizitat tabere de refugiați din întreaga lume. În noiembrie 2017, a fost numit oficial Ambasador al Bunăvoinței UNHCR.

MIYAVI unește culturile de pe tot globul prin mesajele sale muzicale și filantropice. Stilul său unic de a cânta la chitară, slap guitar (folosește degetele în loc de pană), l-a purtat în 8 turnee mondiale, cu 380 de spectacole live, în peste 30 de țări. Fanii îl denumesc pe MIYAVI „Chitaristul Samurai”.

Alte realizări includ aranjarea versiunii japoneză a piesei tematice pentru filmul de succes Mission: Impossible – Rogue Nation, producerea de muzică pentru o reclamă Honda, crearea de muzică pentru SMAP și colaborarea cu diverși alți artiști. În septembrie 2021, a lansat albumul Imaginary și a finalizat cu succes un turneu de 20 de spectacole în America de Nord, un turneu de 5 spectacole în Japonia și un turneu de 2 spectacole în Hawaii.

Artistul a lansat 13 albume de studio printre care:

  • NO SLEEP TILL TOKYO (2019). Concertul de lansare a avut loc la stadionul Los Angeles Dodgers
  • Holy Nights (2020)
  • Imaginary (septembrie 2021), care a coincis cu un rol de coprotagonist în filmul Netflix KATE.

Tot în toamna lui 2021, a fost în juriul versiunii japoneze a show-ului The Masked Singer, difuzat de Amazon și a finalizat cu succes un turneu de 20 de spectacole în America de Nord, unul de cinci spectacole în Japonia și un turneu de două spectacole în Hawaii.

MIYAVI și-a făcut debutul pe marele ecran în Unbroken, produs și regizat de Angelina Jolie, producție nominalizată la Oscar. De atunci, a apărut în: serialul animat ARCANE, decernat cu premiul Emmy, blockbuster-ul din 2017 Kong: Skull Island și în adaptarea live-action a popularei manga Bleach.

Filmografia sa recentă include și filmele Stray (2019) și Maleficent 2 (2020).

Alte realizări de ale sale includ aranjarea versiunii japoneze a temei muzicale din renumitul film Mission Impossible – Rogue Nation, producția de muzică pentru o reclamă Honda, crearea de muzică pentru SMAP și colaborarea cu diverși alți artiști.

De asemenea, piesele lui fac parte din coloanele sonore ale unor anime-uri celebre ca: Naruto!, Invaded, Chainsaw Man, Bleach, Spy x Family, My Hero Academia, Blue Lock, Mob Psycho 100.

În calitate de ambasador al mărcii Beats, MIYAVI a apărut în reclame din Japonia și pe panourile publicitare din întreaga lume, în campania Moncler Beyond.

Alte campanii publicitare globale în care a apărut au fost ale mărcilor: American Airlines, Golden State Warriors, Dell Computers și McLaren.

El a fost imaginea Gucci Japan în campania Gucci Off the Grid.

De asemenea, a fost model la Săptămâna Modei Paris 2018, defilând pe podium pentru colecția Y-3 a designerului Yohji Yamamoto și pentru brandul ADEAM.

În 2021, a apărut un model de chitară Telecaster marca Fender cu semnătura lui.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 22 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 iunie 2024

Acum la Bucureşti
22 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner