Concert Kalandra și Lili Refrain in club Quantic din Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert Kalandra și Lili Refrain in club Quantic din Bucuresti

Kalandra și Lili Refrain vor sustine un concert in club Quantic din Bucuresti, pe 6 octombrie 2024. In urmatoarea zi, pe 7 octombrie 2024, acestia vor sustine un nou concert, in Cluj-Napoca, în clubul /FORM Space. Primele 100 de bilete au pret earlybird.

Kalandra este un proiect din Scandinavia, din care fac parte patru artisti din Norvegia si Suedia. Abordeaza un stil neo-folk cu influente melodice, muzica lor fiind transpusa pana acum in doua materiale de studio.

Si-au inceput activitatea in 2011 si intr-un timp destul de scurt au atras atentia prin muzica lor, fiind semnati de By Norse Music, casa de discuri cu care colaboreaza Ivar Bjornson si Einar Selvik, Sowulo sau Wardruna. Temele predilecte din muzica semnata Kalandra graviteaza in jurul naturii si a relatiei omului cu aceasta.

Kalandra este o trupă spectaculoasă, cu rădăcini muzicale în melancolicul folk nordic, pe care le împletesc cu sunete abrazive de chitară, inventând peisaje sonore bizare și răscolitoare. Cei mai mulți dintre noi am făcut cunoștință cu Kalandra auzindu-i prima dată pe coloana sonoră a serialului nordic „Beforeigners” difuzat de HBO, însă câțiva norocoși care încă nu i-au auzit îi vor descoperi live în concert.

In Bucuresti, concertul va fi în ultima zi de Q-fest.
Q-fest înseamnă 7 zile de bucurie eclectică, un festival plin de concerte susținute de trupe spectaculoase, pentru gusturi noi sau experimentate, însă întotdeauna bune. În mijlocul toamnei, sărbătorim în fiecare an toate genurile muzicale care și-au găsit comunitățile în Quantic, de la rock și metal, la folk și hip-hop.

Lili Refrain este o artista din Roma, Italia care creaza muzica suprapunand sunete care se combina intr-un mod minimalist, dand nastere unor piese de diferite influente, de la folk la psychedelic, sau de la blues la metal. Din 2007 pana in prezent, artista a lansat cinci albume de studio, fiecare unic si cu un sound aparte.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

  • Primele 100: 69 lei
  • Urmatoarele 200: 79 lei
  • In presale: 89 lei
  • La acces: 100 lei

La pretul acestora se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
Un eveniment METALHEAD. Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner