Concert Les Elephantes Bizarres in El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert Les Elephantes Bizarres in El Grande Comandante

Vineri, 21 august, trupa Les Elephantes Bizarres va sustine un concert pe scena din clubul El Grande Comandante. Concertul va incepe la 22.00 si va avea loc la subsolul 2 al clubului situat in strada Viitorului.

LES ELEPHANTS BIZARRES si-au reunit sibemolurile si diejii in 2007, singurul lor scop fiind un portativ vesel. Muzica lor zburda dinspre funk catre punk, liaisonul de baza fiind incantarea trompei Eustacheului bucurestean (momentan). In prezent, bizareriile hiberneaza in sala de repetitii, pentru a integra intru voie buna si un sintetizator. La sfarsitul anului trecut , trupa a avut cateva concerte ( Expirat, Big Mamou) ilustrate vizual de catre Dragosh, maestrul de ceremonii multimedia.

Daca ar fi obligati sa se incadreze intr-un stil anume, elefantii ar canta alternative /indie dar ce bine ca nu ii strange nimeni cu usha. Cei 5 membri, Stefan (voce si chitara), Catalin (chitara si backing-vocals), Mihai (bass si backing vocals), Nae (sintetizator) si Claudiu (tobe), asteapta cu nerabdare o vara plina de concerte, insa pana atunci puteti asculta piesele lor pe aceasta pagina.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: "Party para la resistencia!".

Rezervari: 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner