Concert MIHAIL alaturi de trupa sa la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert MIHAIL alaturi de trupa sa la Hard Rock Cafe

Miercuri, 12 octombrie 2016, BestMusic Live Concerts vă invită de la ora 22:30 la Hard Rock Cafe, pentru a-l vedea live pe MIHAIL, alături de trupa sa. Mihail va prezenta publicului repertoriul său – un mozaic de elemente funk, blues, pop și rock alternativ.


Muzician versatil și pasionat de artă, Mihail și-a dedicat cei 25 de ani parcurși pană acum muzicii, picturii, fotografiei și design-ului grafic. Artistul de origine basarabeană a venit la Cluj Napoca pentru a studia Arte și Design, însă pașii l-au îndrumat tot către muzică. Succesul avea să îl cunoască prin hitul “Mă ucide ea”, care a ajuns să fie difuzat pe toate posturile de radio și să adune 30 milioane de vizualizări online. Totodată, Mihail a impresionat și prin seria “Lookout Tower Acoustic Session”, filmată în Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, unde a interpretat 3 piese: “Noi ne privim”, “Let’s make love” și “Seara”.


Bilețele pentru showul Mihail se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea -Hard Rock București, Magazinul Muzică, Agențiile Perfect Tour, stând-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Română și din Băneasa Shopping City, IQ BOX, rețeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și în ziua concertului la intrare.

Bilețele au următoarele prețuri:

  • 70 de lei, VIP – cu loc în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
  • 55 de lei, cu loc la masă, în sală.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner