Concert The Others in El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert The Others in El Grande Comandante

The Others funk-tioneaza!

Joi, 22 octombrie, El Grande Comandante transcede timpului si isi propulseaza clientii intr-o alta dimensiune. Toate acestea se vor intampla, joi 22 octombrie, la cel de-al doilea nivel al clubului situat pe strada Viitorului nr. 26. Incepand cu orele 21.30, trupa The Others va impune ritmul !

Smulsa din vremuri demult apuse, muzica funk a marcat generatii la rand si a adus o raza de speranta si bucurie in sufletul oamenilor in cele mai grele momente. Tower Of Power, Betty Davis, James Brown , Earth, Wind & Fire, Maceo Parker, Yellow Jackets, George Clinton, Prince sunt doar cativa dintre cei care si-au dedicat cariera, acestor rimuri. Inspirati de aceasta muzica "neagra", The Others practica un funk crud, energic, pe care il indulcesc doar pret de-o reflexie trecatoare. Insotit cu jazz, reggae si rock psihedelic, cei cinci obtin un amestec aspru, pe alocuri, cald prin altele.

La o prima auditie, frapanta, este vocea feminina. Inzestrata de natura cu o voce care acopera 3 octave, Petra Acker creeaza linii melodice, care inevitabil, trec prin stari diverse. Peisajul este completat de instrumentisti, care isi etaleaza maiestria, definitivand soundul trupei. Aron Ferencz, tobosarul trupei, impune ritmul fara de care funk – ul nu ar supravietui. Alex Munteanu, impreuna cu saxofonul sau, ofera pata de culoare a trupei, infratindu-se ocazional cu vocea, cand aceasta se simte singura. Armonica trupei este asigurata de Victor Stoica, care isi face prezenta simtita intru-un mod discret. Cireasa de pe tort este Michel Acker. Basistul poate fi descris simplu, intr-un singur cuvant: expansiv. Bucuria sa de a canta se resimte in ritmurile impuse de el, ritmuri care depasesc ratiunile componistice, spre deliciul publicului.

Palmaresul trupei, completeaza imaginea generala a formatiei. In anul 2007 au participat la Stufstock, pe scena tinerelor talente. Reprezentatia i-a propulsat in anul 2008 direct pe scena mare a festivalului, alaturi de nume mari ale jazz-ului, ca Jean Luc Ponty sau Nguyen Le. In 2007, trupa a luat parte la festivalul FanFest, parte a campaniei “Salvati Rosia Montana!” si au cantat la Coke Live. In 2008, au cantat pentru prima data la Peninsula Tg Mures si au lasat o impresie deosebita.

The Others au concertat in cluburi din Brasov, Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Arad si Vama Veche, singuri sau alaturi de trupe ca Byron, Blazzaj, Luna Amara sau Kumm. Stilul lor a atras atentia unor muzicieni de jazz si oameni de muzica, cum ar fi Mircea Tiberian, Alexandru Sipa, Mihai Iordache.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, parte din acest grup este si restaurantul cu terasa La Historia, unde se servesc zilnic mancaruri alese la un pret rezonabil, unde se pot savura cocktailuri si frappe-uri delicioase si toate acestea in cel mai hot spot din Bucuresti: centrul istoric. Pentru perioada verii, brandul El Comandante are la dispozitie si un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia un echipaj specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar :”Party para la resistencia!”.
Rezervari: 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9703 RON
GBP 1 x GBP = 5,8071 RON
USD 1 x USD = 4,6322 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
23 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner