Concert Tricky in Club Quantic din Bucuresti

Concert Tricky in Club Quantic din Bucuresti

Tricky va sustine un concert la Bucuresti in Club Quantic pe 2 mai 2020. Primele bilete costa doar 65 de lei!


Despre Tricky

Adrian Nicholas Matthews Thaws sau mai simplu Tricky, este un artist britanic care si-a inceput cariera de muzician alaturi de Massive Attack, ulterior luand decizia de a se axa pe o cariera solos.

Tricky este considerat unul dintre pionierii muzicii trip hop, abordand in muzica sa un amalgam de hi hop, ragga si alternativ. A colaborat cu multi artisti printre care Bjork, PJ Harvey sau Grace Jones. A compus 13 albume de studio, cel mai recent fiind Ununiform, lansat in 2017.

Pe langa cariera de muzician, Tricky a jucat si in diferite productii cinematografice, cea mai notabila fiind filmul The Fifth Element.


Detalii bilete

Primele 100 de bilete costa doar 65 lei, urmatoarele 100 de bilete costa 85 lei, in presale 95 de lei iar la intrare 120.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole