Concertul Celine Dion de la Bucuresti se reprogrameaza, biletele raman valabile

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concertul Celine Dion de la Bucuresti se reprogrameaza, biletele raman valabile

Concertul CELINE DION, programat initial sa aiba loc pe 29 iulie 2020 la Arena Nationala din Bucuresti si amanat ulterior pentru 25 iulie 2021, va fi reprogramat in contextul pandemiei de COVID-19. Evenimentul va avea loc pe 11 iunie 2023. Biletele achizitionate isi pastreaza valabilitatea.

Din pricina pandemiei de COVID-19 si a restrictiilor curente asupra adunarilor publice, Celine Dion a fost nevoita sa reprogrameze din nou datele turneului ei european, “Courage World Tour”. Siguranta si sanatatea publicului sunt prioritatea numarul unu pentru Celine Dion si Concerts West/AEG Presents, astfel, o parte dintre datele initiale ale spectacolelor din a doua parte a turneului european, care au fost amanate pentru 2021 din pricina pandemiei, au fost reprogramate pentru 2023. Concertele initial planificate in aceasta vara la Tel Aviv, Nicosia, Attard, Atena, Bucuresti, Carhaix, Lucca si Nyon vor avea loc in perioada mai-iulie 2023. Concertul de la Bucuresti a fost reprogramat pe 11 iunie 2023.

Celine a declarat:

Eram foarte nerabdatoare sa va intalnesc pe toti in Europa in aceasta vara, dar, din pacate, din cauza situatiei mondiale, lucrurile s-au tot amanat. Suntem foarte bucurosi pentru spectacolele pe care le vom putea tine in 2023 si de abia astept sa va vad in sfarsit!

Biletele deja achizitionate pentru concertul Celine Dion cu data de 29 iulie 2020, precum si cele cu data initiala a reprogramarii, respectiv, 25 iulie 2021, isi pastreaza valabilitatea si pot fi folosite pentru acces pe 11 iunie 2023. Participantii la eveniment beneficiaza in continuare de toate drepturile conferite de biletul de access achizitionat si se supun regulamentului organizatorului, termenilor si conditiilor distribuitorului de bilete (EVENTIM.RO si IABILET.RO) si legislatiei locale in vigoare.

Ne pare extrem de rau ca suntem nevoiti sa reprogramam concertul Celine Dion din nou, dar suntem foarte bucurosi ca Bucurestiul se numara printre orasele care vor putea in continuare sa gazduiasca spectacolul. Evident, aceasta nu a fost decizia pe care speram sa o luam, dar respectand masurile guvernamentale in vigoare – si in timpuri de o asemenea incertitudine fara precedent – aceasta este acum singura noastra optiune viabila, pe care am fost nevoiti sa o acceptam cu durere in suflet.

Dorim sa ne aratam aprecierea fata de fanii Celine Dion pentru rabdarea lor si sa ii recompensam cu o tombola unica, cu multe premii, in speranta ca vom mai alina asteptarea. Asa cum va puteti imagina, amanarea concertului este la fel de neplacuta pentru noi precum este si pentru fani si in aceasta lumina, rugam publicul sa ne acorde o mica perioada de timp pentru a pune la punct detaliile tombolei, situatia voucherelor si a altor aspecte pe care le implica aceasta a doua reprogramare. Va multumim enorm pentru intelegere, revenim cu detalii in cel mai scurt timp posibil.

a declarat Laura Coroianu, director Emagic, organizatorul spectacolului de la Bucuresti.

Mai multe detalii legat de concertul din 11 iunie 2023 vor fi disponibile in curand.

Ultimele bilete disponibile se pot achizitiona la celine.emagic.ro.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
12 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner