Concurs inedit – Directia 5

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Concurs inedit – Directia 5

Formatia Directia 5 ne surprinde din nou prin concursul ce il organizeaza pentru toti cei care se iubesc si vor sa isi faca publica dragostea, si al carui premiu este publicarea a 35 de povesti de  iubire in cartea dedicata componentilor trupei .

Directia 5, una din formatiile romanesti ce a castigat pariul cu timpul demonstrandu-ne  ca muzica se face doar daca se simte si daca se traieste prin ea, impreuna cu autoarea Eveline Osnaga, ofera indragostitilor sansa sa isi vada „povestea” in paginile unei carti.

        Cei 4 membrii ai formatiei: Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicolae Damalan si Marius Keseri organizeaza concursul „Un cantec pentru tine”. „Ai iubit pe melodiile noastre? Å¢i-ai regasit povestea de dragoste in  versurile compuse de noi? Noi iti oferim posibilitatea de a-i dedica jumatatii mai mult decat o melodie.”   Daca esti unul dintre cei care inca mai cred in dragoste, urmeaza indemnul Directiei 5 si participa la concurs trimitandu-ti povestea pana la data de 15 aprilie 2008, pe adresa uncntecpentrutine@directia5.com. Premiul va fi publicarea celor mai frumoase  35  povesti de dragoste chiar in cartea  Directiei 5 ce va aparea anul acesta.

Daca iubesti cu adevarat si te simti iubit/a  lasa oamenii sa iti citeasca povestea si fa persoana iubita fericita si arata-i  ca totul se intampla numai pentru voi, convinge ca nimic nu e in zadar si ca nu sunt obstacole atunci cand iubesti, ca dragostea inca mai exista si inca mai merita sa–si gaseasca eternitatea in paginile unei carti.           Pentru a vedea regulamentul concursului intra pe site-ul  www.directia5.com, unde vei gasi toate detaliile de care ai nevoie pentru a-ti putea trimite povestea.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner