Crimena si Deprived of Salvation canta alaturi de Brujeria pe 17 iunie in Quantic Club

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Crimena si Deprived of Salvation canta alaturi de Brujeria pe 17 iunie in Quantic Club

Esto Es Brujeria European Tour aduce pe 17 iunie 2024 pe scena clubului Quantic din Bucuresti legendara trupa de muzicieni mascati pentru un show dezlantuit care promoveaza albumul proaspat lansat! Crimena din Romania si Deprived of Salvation din Ungaria vor urca pe scena alaturi de Brujeria.

Biletele pot fi achizitionate in reteaua iabilet cu comision la vedere: https://www.iabilet.ro/bilete-brujeria-live-in-quantic-club-92788/

  • Oferta presale: 100 de lei
  • In ziua concertului: 120 de lei

Asculta Bruja Encabronada: https://youtu.be/ImLwCP5Pfuo?si=9Ib09c5Nebo11oU7

Trupa Crimena, formata in Craiova, la finalul anului 2012, imbina groove metal cu riff-uri puternice si rapide creand o atmosfera energica debordanta cu un mic iz de stand-up atat pe scena, dar mai ales in afara ei.

Acesti olteni isi respecta radacinile si folosesc perfectul simplu atat in gramatica, cat si in viata de zi cu zi: bautura, distractie si muzica – simplu si perfect.

Noul material discografic isi propune un experiment care presupune lansarea in mai multe parti a unui intreg concept.

Asculta Declaration of War: https://youtu.be/PCMFLQrLLag?si=MYOA8zwi2YXN1DKs

Asculta Death Sentence: https://youtu.be/1HXky28bUA4?si=QxRvDRnZ8sfW6yRI

Deprived of Salvation este o aparitie notabila in scena de old school death metal. Formati in 2019, originari din Budapesta, trupa are un sound inspirat din legende ale stilului precum Entombed, Dismember sau Entrails, si este deja cunoscuta pentru concertele live necrutatoare.

Deprived of Salvation si-a castigat rapid renumele in scena underground pentru riff-urile lor zdrobitoare, tobe zgomotoase si vocea guturala. Muzica lor este ancorata in traditiile genului, aducand un omagiu pionierilor death metalului clasic, alaturi de propria lor amprenta.

Albumul lor de debut, Destination : Decay, a fost lansat in 2020 si a primit aprecieri din partea presei de profil. Cu obiectivul de a-si duce muzica la cote si mai mari, trupa continua sa compuna si sa inregistreze material nou care promite să fie si mai devastator decat orice au lansat pana acum.

Asculta The Uprising: https://youtu.be/Q02OInCSpps?si=Ybto1-Xrq72eUzL-


Cu decenii inainte de Breaking Bad, Narcos sau Mayans M.C., Brujeria a pus lumea cartelurilor si a crimelor ritualice pe disc cu o putere echivalenta cu momentul cand Compton a ajuns in cultura pop prin NWA.

BRUJERIA a aparut, invaluita in mister si infamie, in 1989. Au introdus cu forta fraze precum Matando Güeros, La Migra, Marijuana y Brujerizmo in lexiconul subculturilor extreme de la hardcore punk la death metal. Trupa de brutal death grind din Mexic a ajuns sa reprezinte lumea violenta a traficului ilegal de droguri, a represaliilor vicioase si a unui sincretism sinistru intre vrajitoria afro-caraibiana precum Palo Mayombe si Santeria cu posesiune demonica.

Membrii trupei sunt dotati cu arme de foc si macete, dar si mai important, inarmati cu un arsenal de riff-uri brutale. Zvonurile spun ca solistul Juan Brujo s-a inconjurat ingenios de-a lungul anilor de membri ai unor trupe legendare precum NAPALM DEATH (Shane Embury), CARCASS (Jeff Walker), CRADLE OF FILTH/DIMMU BORGIR (Nick Barker) si AT THE GATES, dar si actori din seriale TV indragite precum Orange Is The New Black si Jackass. Dar nimeni nu stie sigur. Asta pentru ca barbatii si femeile din BRUJERIA se ascund in spatele bandanelor si a cagulelor!

Dupa o lunga absenta, Brujeria revine cu un nou album in 2023, intitulat “Esto Es Brujeria”, perfect pentru era post-pandemica, cu polarizare, tulburari sociale, brutalitate continua si alte probleme actuale perfecte pentru critica notorie de care trupa este capabila.

Asculta Mochado: https://youtu.be/MciM7RtYiXM?si=m4bN3-Z-1hX3cBoV

Line up:               

  • Juan Brujo, Sangron, Fantasma, Pinche Peach, & La Encabronada | Vocals
  • El Criminal & El Embrujado | Guitars
  • Hongo & El Cynico | Bass
  • Hongo Jr. | Drums

Pagina evenimentului pe fb: https://www.facebook.com/events/670347434976324/

Concertul este organizat de Cavalleria Events.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 mai 2024

Acum la Bucureşti
21 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner