DAN PURIC si NICOLAE FURDUI IANCU va invita la spectacolul de gala “Sa se ridice ţara!” pe 28 noiembrie la Sala Palatului

Doua nume de o sonoritate incontestabila, doi artisti de prestigiu care si-au pus mereu talentul in slujba ptriotismului vor fi in premiera impreuna pe scena Salii Palatului pe 28 noiembrie 2017 in spectacolul “Sa se ridice ţara”!  Dan Puric si Nicolae Furdui Iancu isi unesc forţele intr-un eveniment de gala, programat nu intamplator, chiar in preajma Zilei Naţionale.

Amfitrionul a numeroase conferinţe de succes si maestrul unei impresionante palete de mijloace de expresie ce compun un adevarat limbaj, Dan Puric este va aduce in faţa celor prezenţi o emoţionanta prelegere inspirata de tema spectacolului.

Iar Nicolae Furdui Iancu, unul din cei indragiţi si cunoscuţi intrepreţi de muzica populara, va ridica in picioare publicul cu  cele mai reprezentative piese din cariera. Solistul va domina Sala Palatului cu vocea sa tunatoare si va face sa vibreze inimile cu cele mai iubite melodii patriotice, cantece de catanie, balade, marsuri si cantece de dor. Din programul unei seri dedicate spaţiului mitic romanesc nu vor lipsi:  “Noi Suntem Romani”, “Tu Ardeal,” sau “Treceti Batalioane Romane Carpaţii.”

Cei doi vor fi acompaniaţi de bine cunoscutul ansamblul folcloric Crai Nou.

Bilete se gasesc la casa de bilete a Salii Palatului si online pe mystage.ro, startickets,ro, bilete.ro si blt.ro.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole