De la Paris la Micul Paris – Concert extraordinar cu Julien Dassin, fiul legendarului Joe Dassin, la Sala Palatului pe 15 mai

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » De la Paris la Micul Paris – Concert extraordinar cu Julien Dassin, fiul legendarului Joe Dassin, la Sala Palatului pe 15 mai

Bucuresti, 11 aprilie, 2023 Pe data de 15 mai 2023, Sala Palatului găzduiește un concert extraordinar cu Julien Dassin, fiul marelui artist Joe Dassin si nepotul regizorului Jules Dassin. Julien este a treia generație a acestei dinastii de artiști, DASSIN!
 

După ce a debutat ca actor de teatru, Julien Dassin calcă pe urmele celebrului sau tată și oferă publicului un prim-album, alcătuit din nu mai puțin celebrele piese ale lui Yves Montand. În același timp, a susținut mai mult de 50 de recitaluri în cele mai mari orașe din Canada și Statele Unite, aducând un impresionant tribut muzical tatălui său.
În 2016, a înregistrat o nouă versiune „Champs Elysées”, care apare în albumul tribut  Joe Dassin (dublu disc de aur – Sony Music) și străbate întreaga Franță într-un turneu care se încheie triumfal cu cinci concerte în templul francofoniei muzicale – Olympia din Paris.
 Julien Dassin, prin moștenirea artistică de neegalat lasată de tatălui său, promite să ofere publicului o seară de neuitat, plină de emoții și muzică de excepție. Interpretând atât piese celebre ale tatălui său, cât și refrene celebre ale muzicii franceze,

Julien va aduce în prim-plan amintiri și nostalgie, îmbinate cu un sound modern și actual alături de Orchestra Paris Tour-Eiffel, formată din extraordinari muzicieni francezi.
 Concertul va începe la ora 20:00 și va fi o ocazie unică pentru fanii muzicii lui Joe Dassin și pentru iubitorii de muzică franceză să se bucure de un spectacol de înaltă calitate, Sala Palatului, un spațiu emblematic pentru evenimentele culturale și artistice din Romania.
 Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro, pe salapalatului.ro, precum si la casa de bilete a Sălii Palatului și pornesc de la 130 lei. 

https://www.iabilet.ro/bilete-concert-julien-dassin-82406/

 

Un spectacol special care este conceput în egală măsură POUR LES CONNAISSEURS cât și POUR LES BONS VIVEURS!
 German Quality Entertainment este PARTENER al evenimentului!

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner