Doua zile de distractie estivala pe taramul cetatii dobrogene la Enisala Castelfest 2017

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Doua zile de distractie estivala pe taramul cetatii dobrogene la Enisala Castelfest 2017

Intre 22 si 23 iulie 2017Cetatea Enisala își redeschide porțile pentru o serie de concerte susținute de artiști naționali și internaționali, ateliere creative, jocuri și concursuri și un parc de distracții fantastic.

Sub patronajul Consiliului Județean Tulcea, Centrul Cultural „Jean Bart” Tulcea și Asociația Culturală Spectaculis organizează festivalul „Enisala Castelfest 2017”, în perioada 22-23 iulie a.c., la Cetatea Enisala – singura cetate medievală din Dobrogea (situată pe raza comunei Sarichioi din județul Tulcea).

Festivalul va fi unul multicultural, fiind știut faptul că Tulcea este județul cu cel mai bogat areal multicultural din România, datorat celor 14 etnii ce locuiesc aici în armonie. Tocmai din acest motiv, ansambluri muzicale multietnice din această zonă vor fi invitate să prezinte mici momente culturale specifice.

Festivalul va fi un punct de atracție pentru părinți, dar și pentru copii. În cadrul evenimentului va fi creat un oraș medieval menit să îi „transporte” pe vizitatori, în vremurile de altădată. Copiii vor fi cei mai fericiți, aceștia având prilejul să învețe despre viața din perioada de glorie a cetății Enisala, vor învăța să picteze pe scuturi sau vor lua parte la activitățile desfășurate în cadrul atelierelor tematice de olărit, pielărie, teatru și lupte medievale. Participanții la ateliere vor fi îmbrăcați în haine de epocă și vor putea să își însușească o frumoasă lecție despre viața de acum 500 de ani. Totodată, copiii vor avea la dispoziție un frumos parc de distracții, care va funcționa în cele două zile ale „Enisala Castelfest 2017”.

Atmosfera va fi antrenată de MC Nino cu jocuri și concursuri, adecvate spectatorilor de toate vârstele. De asemenea, MC Nino îi va introduce în stilul său caracteristic, pe artiștii români și străini care vor încânta publicul cu programe muzicale variate, de la folk-rock la concerte tribut în memoria legendelor muzicii. Astfel, în prima zi a „Enisala Castelfest 2017”, 22 iulie 2017, vor concerta trupe tribut internaționale: Zen Garden va interpreta melodiile grupului U2, New Jersey îi va aduce în fața dumneavoastră pe cei de la Bon Jovi, iar Queen Legend, vă vor face sa vă amintiți de legendarul grup Queen.

În cea de a doua zi a festivalului, 23 iulie 2017, vor performa artiști îndrăgiți din România: Radu CaptariAccuarella BandZuralia Orchestra și Directia 5. În fiecare zi, în deschiderea trupelor consacrate pe scena festivalului vor concerta trupe locale din Dobrogea, reprezentante ale etniilor conlocuitoare din județul Tulcea.

Porțile „Enisala Castelfest 2017” vor fi deschise începând cu ora 10:00, iar intrarea publicului este gratuită.

Vă așteptăm în atmosfera de basm ce te îndeamnă să visezi la prinți și prințese!
Vă așteptăm în ținutul de poveste „Enisala Castelfest 2017”!

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9692 RON
GBP 1 x GBP = 5,9059 RON
USD 1 x USD = 4,5468 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner