Dr. Mako și Sorina B., fosta concurentă de la Vocea României, colaborează pentru piesa „Sweet Tattoo”

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Dr. Mako și Sorina B., fosta concurentă de la Vocea României, colaborează pentru piesa „Sweet Tattoo”

Dr. Mako și Sorina Bică ne dau bilete pentru o călătorie de vis spre copilărie, acea perioadă pe care, cu siguranță, nu o vom uita niciodată.

Piesa „Sweet Tattoo”, lansata de Voices Media, ne introduce într-o lume minunată și cu ajutorul lui Alex Marica, cel care s-a ocupat de regia videoclipului, rezultatul este unul plin de optimism și veselie.

„Întotdeauna mi-au placut acordurile de chitară în contextul muzicii house. Când am auzit timbrul deosebit al Sorinei Bică mi-am dat seama că putem dezvolta împreună o temă cu chitară ciupită în stilul “country-music”, mergând către un refren ușor de fredonat, ca un cântec de copii. Așa a apărut “lalala”-ul copiilor din piesă, pe care sperăm să îl cântați odată cu noi. Mulțumesc Voices Media pentru pentru clipul minunat și pentru susținerea acestui proiect!”,

a spus Dr. Mako.

„Piesa “Sweet tattoo” evidențiază cele două elemente esențiale ale vieții, “copilăria” și “iubirea”. Acestea sunt puse într-un context actual și anume deep house. Prin colaborarea cu Dr. Mako am avut șansa să descopăr și să arăt o altă latură a vocii mele. Multumesc, Dr. Mako și Voices Media pentru frumoasa colaborare!”,

spune frumoasa Sorina Bică.

Vizioneaza aici :

 

Despre Dr. Mako ați auzit prima dată în anul 2012, când lansa oficial primele lui single-uri dance – „Alive”, „Fly Around Me” și „You & Me”, împreună cu Bladi, piese ce au avut un real succes în Spania, fiind populare la mai multe posturi de radio din Costa del Sol (La Mega Radio, Radio Planeta, Radio Galicia, etc).

Alin Macovei, alias Dr. Mako, compozitor și producător român, s-a făcut remarcat prin colaborarea din 2014 cu Oana Radu și Eli, lansând hitul național „Tu”, care a strâns peste 40 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Artistul a colaborat cu mai multe tinere talentate de la emisiunea-concurs, „Vocea României”, alături de care a avut succes: Oana Radu („Tu”, „Ea a fost prima”, „Dragostea-i nebună”, „Stai”), Ramona Nerra („Sorry”, „Let’s just dance”), Alina Statie („Luna”, „My kiss”).

Vă întrebați cine este Sorina Bică? Vă spunem noi! Este o tânără din Craiova, care și-a descoperit pasiunea pentru muzică încă din 2012, când începea să învețe frumoasele acorduri ale chitarei, pe care, timp de un an, le-a pus în practică urmând apoi să ia lecții de canto.

Încă din 2015, cântăreața face parte din trupa de cover-uri MashUp Band, alături de care, în anul 2020, a participat la Românii au Talent.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 29 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9759 RON
GBP 1 x GBP = 5,8440 RON
USD 1 x USD = 4,5755 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 30 mai 2024

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner