Duminica, 29 martie, March on Stage – concert SPITALUL DE URGENTA, VANK si BERE GRATIS

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Duminica, 29 martie, March on Stage – concert SPITALUL DE URGENTA, VANK si BERE GRATIS

Duminica seara Hard Rock Cafe va gazdui March on Stage, un concert caritabil care urmareste strangerea de fonduri in vederea dezvoltarii unui program de terapie prin muzica pentru copiii cu sindrom Down. Prezentat de realizatoarea de emisiuni radio si TV, Liana Stanciu, evenimentul va reuni pe scena trupele Vank, Spitalul de Urgenta si Bere Gratis. Banii vor fi stransi din vanzarea biletelor in valoare de 35 de lei.

Sedintele de terapie prin muzica vor fi sustinute de specialisti din cadrul Centrului de Interventie Timpurie "Suflet de curcubeu", un proiect al Asociatiei Caritas Bucuresti, prin intermediul Centrului de Resurse Sindrom Down si in parteneriat cu Asociatia Up Down.

Rezervari: 021 206 6261.

"De cele mai multe ori, copiii cu Sindrom Down au o inclinatie innascuta pentru muzica si, chiar daca prezinta intarzieri de dezvoltare pe alte planuri, acestea nu se manifesta si in ceea ce priveste abilitatile muzicale. Acest gen de terapie le permite copiilor sa experimenteze succesul intr-un mod amuzant si accesibil lor. In cazul acestor copii, terapia prin muzica are ca scop dezvoltarea cognitiva si fizica, precum si stimularea senzoriala, dezvoltarea abilitatilor motorii si de orientare spatio-temporala, dezvoltarea abilitatilor sociale si lingvistice, promovarea capacitatii de exprimare a emotiilor si dezvoltarea stimei de sine", a declarat Eugen Stefanescu, Coordonator al Centrului de Resurse Sindrom Down din cadrul Asociatiei Caritas Bucuresti.

Pentru Liana Stanciu, gazda evenimentului, increderea in proiectul caritabil vine ca urmare a unei experiente proprii: „March on Stage este un eveniment caritabil in care am mare incredere. Spun asta si din experienta mea ca mama. Copilul meu care este sanatos acum este innebunit dupa muzica. Stie toate versurile pieselor cantate de tatal sau, retine numai desenele cu coloana sonora, asadar reactioneaza extraordinar cand vine vorba de muzica. De aceea cred cu convingere ca acest gen de terapie va da rezultate. Nimic nu se poate face, insa, fara implicarea voastra, a celor care prin prezenta la concert vor contribui la acordarea unei sanse in plus copiilor care sufera de Sindromul Down."

Cu o traditie de cinci ani in reteaua Hard Rock International, proiectul March on Stage se organizeaza in toate restaurantele Hard Rock Cafe in fiecare an, in luna martie, aducand pe scenele din intreaga lume artisti de prima clasa. De-a lungul timpului, printre artistii care au sustinut concertele caritabile March on Stage s-au numarat: Seal, P.O.D, Maroon 5, Avril Lavigne, H-BLOCKX si altii. Fondurile stranse de lantul Hard Rock Cafe sunt donate unor asociatii caritabile care se ocupa in special de proiece pentru ajutorarea copiilor.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner