Eurovision in alta perspectiva

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Eurovision in alta perspectiva

ARSENIUM, Natalia Gordienko si Connect-R au ajuns, dupa un turneu de promovare a piesei ?Loca? (cu care cei trei participa la Eurovision si care se bucura de un mare succes la publicul roman!), pe ultima suta de metri inaintea competitiei. Turneul de promovare s-a derulat pe parcursul unei singure saptamani, fiind, din cauza intervalului extrem de scurt, foarte solicitant. Campania de promovare a piesei ?Loca? nu a inclus doar concerte live, ci si multiple aparitii mass media. Arsenium este deosebit de apreciat peste hotare, unde trupa O-Zone (din care a facut parte) a generat – nu mai tarziu de vara anului trecut! – isterie in masa.

Arsenium si Natalia se pregatesc in aceste zile intens pentru marele concurs. Repetitiile au fost programate cu o frecventa mai crescuta decat pana acum. De pe 14 mai, toata echipa se afla la Atena. Pana la marele eveniment mai sunt cateva zile, care se va dovedi esentiala pentru pregatirea concurentilor. Acestia vor intra in atmosfera de concurs si vor avea timp sa se obisnuiasca atat cu emotiile cat si cu locatia.

Programul este deosebit de incarcat si au avut loc pe 15 si 16 mai repetitii oficiale dimineata, urmate de conferinte de presa in cadrul carora Arsenie si Natalia au raspuns intrebarilor jurnalistilor acreditati la eveniment. Astazi au loc primele doua repetitii in care concurentii vor purta vestimentatia de scena, de la orele 14.00 si 21.00. Maine emotiile vor creste, pentru ca are loc multa-steptata semifinala (incepand de la ora 22.00), iar cei zece artisti care vor ramane in marea competitie vor sustine apoi o conferinta de presa.

Cu modestia care il caracterizeaza, Arsenium a declarat ca, desi este popular in Europa datorita fostei sale trupe, concurentii din celelalte tari sunt foarte bine pregatiti si ca se asteapta la o competitie ?acerba?. Castigatorul trofeului Eurovision 2006 trebuie sa fie, intr-adevar, CEL MAI BUN! Publicul va decide!

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 24 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9729 RON
GBP 1 x GBP = 5,9082 RON
USD 1 x USD = 4,5749 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 iulie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner