Festivalul FREE FEST 28-30 mai 2010

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Festivalul FREE FEST 28-30 mai 2010

FREE Fest
Ploiesti-Bucov 28-30 Mai 2010
Festival de Muzica Rock si Electro

Intre 28 si 30 Mai 2010, sunteti invitati la Festivalul FREE FEST, in parcul "Constantin Stere" Bucov de langa Ploiesti. Scopul acestui festival este realizarea, sustinerea si promovarea unui nou concept de activitate in materie de entertainment, stimuland si promovand culturala muzicala in cadrul participantilor, acest eveniment adresandu-se tuturor varstelor, in special tinerilor.

Festivalul este sponsorizat de Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), Heineken Romania (http://www.heinekenromania.ro/) si Domeniile Ostrov, iar partenerul principal este Let’s Rock Romania (http://www.letsrock.ro/).

FREE FEST aduce ca noutate doua scene cu stiluri de muzica diferite ROCK si ELECTRO. Dupa terminarea programului la scena Rock incepe programul la scena Electro pana dimineata in fiecare zi.
Nu vor lipsi motoarele, berea, locurile de camping, mancarea proaspata on-site, concursuri de caricaturi si multe altele.

La scena Rock vor fi prezente trupe cunoscute din Romania :
Vita de Vie, Coma, Zob, Trooper, E.M.I.L., El Negro, Blind Spirits, Cod, Vive la Noize, Tapinarii, Lefters, Fusioncore, Whiteash, TzeTze + Vali Racila, Negativ, Addendum

Dupa ce publicul a terminat de dat din cap incepe miscarea la scena Electro cu :
STICS (dnb), RIZAH (dub-reggae-dnb), NEW MEDICINE (dubstep-dnb), COSTIN G (dubstep-dnb), DJ CATA (minimal-tech), VLADIMIR (techno), GOJIRA (breakbeat-techno), DJ NARCISA (minimal-tech), SPLIFF AGENT (dubstep) si muzica Goa si Psy.

Continuam cu spectacolul oferit de cascadori profesionisti in sarituri cu motocicleta ce vor activa pe traseul pe care il vom construi in cadrul parcului "Constantin Stere", standurile de caricaturi si portrete, organizate si realizate de elevii Liceului de Arta Ploiesti, concursuri moto si de lupte in noroi, pentru doamne si domnisoarele ce doresc sa incerce, si nu in ultimul rand, parada moto, unde se asteapta motociclisti din toate colturile tarii sa ofere cel mai bun show moto de pana acum, in Ploiesti.
Defilarea moto bineinteles ca nu va lipsi !

Imaginea acestui eveniment va fi asociata cu cea a "Zilelor Orasului Ploiesti", Primaria Ploiesti si Administratia Parcului Comemorativ "Constantin Stere" Bucov, fiind unii din partenerii nostri principali.

Productia va fi asigurata de firma TEMPLE MEDIA, reprezentata de Dl Dan Chircioiu, constand in o scena 20×10 m, instalatie de lumini inteligente, instalatie de sonorizare (40000W) si o echipa de 10 tehnicieni si sunetisti.

INTRAREA ESTE LIBERA, DISTRACTIA ESTE INCLUSA IN PRET !

Pentru mai multe detalii vizitati site-ul oficial al evenimentului :
http://freefest.letsrock.ro/

Multumim sponsorilor nostri:
COCA COLA (http://www.coca-cola.ro/)
HEINEKEN ROMANIA (http://www.heinekenromania.ro/)
DOMENIILE OSTROV
LET’S ROCK ROMANIA (http://www.letsrock.ro/)

Multumim partenerilor media:
Actualitatea Prahoveana (http://www.actualitateaprahoveana.ro/), Radio Prahova (http://www.radioprahova.ro/), Citytoday (http://www.citytoday.ro/), Topgear (http://www.topgear.ro/), Bangyourbrain.com (http://www.bangyourbrain.com/) , Carteadenisip.ro (http://www.carteadenisip.ro/), Ieseala.com (http://www.ieseala.com/), Rockstage.ro (#), 4Arte.ro (http://www.4arte.ro/), Muzicabuna.ro (http://www.muzicabuna.ro/), Metropotam.ro (http://www.metropotam.ro/), Bestial Records (http://www.bestial.ro/), Stay Metal Forever, E-Zine.ro (www.e-zine.ro)

Semnat,
Echipa FREE
————————————————–
ANDREI Nastase
Project Manager
Mobil: 0734 37 97 14
E-mail: andreinastase@ymail.com
————————————————-

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner