Florin Piersic si Medeea Marinescu, din nou pe aceeasi scena

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Florin Piersic si Medeea Marinescu, din nou pe aceeasi scena

În luna decembrie, bucureștenii vor avea o nouă ocazie să ia parte la întâlnirea cu doi actori magnifici, Florin Piersic și Medeea Marinescu, evoluând în piesa de teatru de succes, ”Străini în Noapte” în regia maestrului Radu Beligan. Spectacolul va fi prezentat pe 14 decembrie 2015  la Sala Studio a Teatrului Național București, începând cu ora 20:00.

Deși are la activ sute de reprezentații susținute pe scenele lăcașelor de cult din toată țara, comedia romantică se bucură de succes în rândul iubitorilor de teatru, jucându-se de fiecare dată cu casa închisă.

Piesa „Străini în noapte” de Eric Assous, regizată de maestrul Radu Beligan este o comedie romantică excelentă, cu răsturnări surprinzătoare de situații, despre seducție, minciuna și timpul care ne transformă.

Biletele pentru reprezentația programată pe 14 decembrie 2015 la Teatrul Național București au fost puse în vânzare și pot fi procurate la prețul de 100 lei de la casa de bilete a Teatrului Național București, de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, Librăria Mihai Eminescu, magazinele Inmedio, precum și online prin www.bilet.ro, www.bilete.ro și vreaubilet.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
28 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner