Florin Raduta, castigatorul X-Factor, canta cu Nicoleta Nuca la Hard Rock Cafe

Florin Raduta, castigatorul X-Factor, canta cu Nicoleta Nuca la Hard Rock Cafe. Prezenţa sa pe scena de la Hard Rock Cafe va fi una din primele apariţii live ale lui Florin, după adjudecarea mult râvnitului trofeu. Pe Nicoleta, ai admirat-o tot in cadrul concursului, iar acum ai şansa să o asculţi live, la Hard Rock Cafe, pe 17 februarie 2016. În luna dedicată iubirii, Nicoleta Nuca te aşteaptă la un concert în care vei asculta melodii de suflet din repertoriul propriu, dar şi hituri internaţionale.

Cu o prezenţă ce nu trece neobservată şi un timbru vocal aparte, Nicoleta Nucă a lăsat o impresie puternică la ediţa din 2014 a showului de talente X Factor. După ce şi-a încheiat parcusul din concurs, Nicoleta a pornit pe calea unei cariere solo. La începutul anului trecut a lansat single-ul de mare succes “Nu sunt”, care a acumulat peste 14 milioane de vizualizări pe You Tube, iar videoclipul “Liniştea”, lansat în decembrie 2015, a depăşit deja două miioane de vizualizări.

În prezent Nicoleta Nucă lucrează la primul său album, de pe care a anunţat deja trei titluri: “Liniștea” “Amintiri” şi “Inima mea”.

Biletele pentru showul Nicoleta Nucă si Florin Raduta se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe, dar şi in ziua concertului la intrare.

În presale, biletele au următoarele preţuri:
– 40 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
– 60 de lei, VIP, cu loc la masa în faţa scenei.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole