Fratii Teodorescu ne invata matematica iubirii. Asculta colaborarea lor cu Adda

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Fratii Teodorescu ne invata matematica iubirii. Asculta colaborarea lor cu Adda

Cu totii il stim pe Liviu Teodorescu, dar foarte putini il cunosc pe fratele lui, Matei Teodorescu. Baietii familiei Teodorescu ne surprind imbinand matematica cu iubirea.

In varsta de 19 ani, Matei este mezinul familiei Teodorescu, student in anul 2 la Politehnica, profilul Automatica si Calculatoare, Matei ofera meditatii la matematica celor care au nevoie. Se pare ca matematica nu este singurul talent al lui Matei.

Pe langa pasiunea pe care o are pentru stiintele exacte, Matei este atras si de muzica, asa ca, impreuna cu Liviu si cu Adda lanseaza “Matematica iubirii” .

“Pentru ca imi place matematica, m-am tot gandit daca nu ar putea fi exprimata si altfel… Liviu a venit cu beat-ul si cu versurile intr-o seara si mi le-a aratat pur si simplu. Colaborarea cu Liviu si cu Adda vine cu ceva fresh… vine cu modul in care matematica poate fi exprimata pe note muzicale, prin versuri specifice” :)

O productie marca LiTe Music, “Matematica Iubrii” este o piesa cu un vibe bun, care reuseste sa te binedispuna si este facuta special pentru aceasta perioada, care coincide cu inceperea scolii.

“Aveam de mult in minte gandul ca trebuie sa-i fac lui Matei o piesa, sa imbin talentul lui imens la matematica, cu talentul la muzica. Dupa ce am pus baza piesei, a trecut Adda pe la mine intr-o zi si, intre altele, i-am aratat si “Matematica Iubirii” . I-a placut enorm piesa si-a scris strofa si a tras rapid . “

Momentan, avem o piesa foarte buna, cu dume despre matematica, pe care o lansam cand incepe scoala. E bine, cred! E a patra productie LiTE Music, am incredere!“ spune Liviu.

Adda este una dintre cele mai bune voci de pe piata muzicala romaneasca la ora actuala. Pe langa relatia profesionala pe care o au, Adda si Liviu sunt si foarte buni prieteni, iar colaborarile lor au avut un foarte mare succes.

“Eu si Liviu lucram foarte bine in studio. Mi-a aratat piesa in timp ce lucra la ea si-mi tot trimitea pe email variante sa ii spun care imi place mai mult. Aproape de versiunea finala mi-a placut atat de tare incat i-am spus ca vreau sa am o strofa! “ spune Adda.

Vezi aici videoclipul Matei & Liviu Teodorescu feat. Adda – Matematica iubirii:

Mai multe informatii pe:

https://www.facebook.com/liviuteodorescuofficial

https://www.facebook.com/addaofficialmusic

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania

https://facebook.com/umusicro

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
9 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner