GOLAN susțin primul concert la București la Fratelli Studios după turneul european cu Parov Stelar

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » GOLAN susțin primul concert la București la Fratelli Studios după turneul european cu Parov Stelar

Aflați momentan în plin turneu european alături de Parov Stelar, unde au susținut până acum concerte în Belgia, Germania și Marea Britanie, cei de la Golan vor reveni în țară pentru un concert în formulă completă vineri, pe 8 aprilie 2016 în cadrul evenimentului Overground Nights #3 la Fratelli Studios din București.

GolanGolan sunt un trio din București alcătuit din Alex, Mihai și Ernesto. Background-urile muzicale diferite și abilitățile fiecăruia în parte se împletesc într-un amestec unic de armonii eclectice. Cu o formulă live extinsă, formația adaugă o atingere umană binevenită în contextul muzicii electronice de astăzi. Sound-ul lor este melodic și visător, reușind în același timp să te facă să dansezi fără oprire. Fiți gata pentru experiența Golan!

Golan – Abel (official video)

Evenimentul Overground Nights #3 va aduce pe 8 aprilie 2016 pe scena din Fratelli Studios (str. Glodeni nr. 1-3, București) trei dintre cele mai importante nume ale scenei românești electro/pop; pe lângă olan vor mai concerta Otherside (nu soul/electronica) și Lucia (indie/pop). Concertul va începe de la ora 21:00 (open doors 20:00) iar biletele se găsesc în rețeaua www.iabilet.ro (online și în magazinele SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agențiile Perfect Tour, automatele Zebra Pay)

Event Facebook – http://on.fb.me/1QqPb3N

Dacă vii la evenimentele Overground Nights vei putea asculta live artiști cunoscuți și mai puțin cunoscuți din scena românească (alternative, rock, indie, electro, jazz) ce au în comun pasiunea fără margini pentru muzică și intensitatea cu care trăiesc fiecare concert alături de public.

GOLAN – Who Left Me Open (live session)

Haideți așadar pe 8 aprilie 2016 la Fratelli Studios la Overground Nights #3 unde vor concerta Golan, Otherside și Lucia!

http://fb.com/golanmusic
http://fb.com/othersidemusicofficial
http://fb.com/luciamariaofficial

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
28 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner