Guess Who a început turneul „Un Anonim Celebru” la Timișoara (Aftermovie)

După lansarea celui de-al treilea album solo și a videoclipurilor „Un Anonim Celebru”, „Stele” și „Cupidon”, în această toamnă, Guess Who a început un turneu național de promovare a albumului „Un Anonim Celebru”. Primul concert din serie a avut loc săptămâna trecută la Timișoara.

Guess Who va continua turneul în alte 6 orașe, urmând să-l încheie în cadrul unui eveniment special, în București, la Arenele Romane, pe data de 10 noiembrie 2017. Orașele în care Guess Who va ajunge în perioada următoare sunt:

• Cluj-Napoca (19 octombrie, /Form Space)
• Galați (20 octombrie, Union Jack Studio)
• Constanța (21 octombrie, Club Goblin)
• Iași (3 noiembrie, Underground Pub)
• Chișinău (4 noiembrie, Club Republic)

Turneul se va încheia vineri, 10 noiembrie, la București @ Arenele Romane.

Pe durata concertelor de lansare, Guess Who va avea alături pe scenă band-ul său, format din Vlad Bolborea (tobe), Radu Dumitriu (bass), Ștefan Mihăilescu (chitară), Relu Batog (clape), dar și de DJ Undoo.

Biletele pot fi achiziționate în avans pentru fiecare dintre concertele din turneu direct de pe www.iabilet.ro sau din punctele de vânzare IaBilet (lista completă este disponibilă aici), cât și în seara evenimentelor, de la intrarea în club.

„Un Anonim Celebru” reprezintă cel de-al treilea album solo din cariera lui Guess Who și este disponibil începând din luna mai a acestui an. Materialul poate fi găsit în format digital pe canalul de YouTube Okapi Sound și pe toate platformele de streaming disponibile, precum și descărcat din iTunes sau Google Play. În același timp, albumul poate fi comandat online în format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store sau cumpărat din magazinele de specialitate din țară.

http://unanonimcelebru.ro/

Recent, Guess Who a lansat videoclipul piesei „Cupidon” (feat. Irina Rimes); un videoclip animat, realizat de Frame Breed Studio, cu o producție complexă, pentru care s-a lucrat aproximativ 8 luni și la care au participat mai mult de 20 de graficieni. În mai puțin de 2 zile de când a fost lansat, clipul a ajuns pe primul loc în Trending YouTube și, până în prezent, are peste 7 milioane de vizualizări.

Te așteptăm în turneul „Un Anonim Celebru”!


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole