Guess Who lanseaza „Un Anonim Celebru”, cel de-al treilea album din cariera

Okapi Sound și Universal Music România prezintă astăzi „Un Anonim Celebru”, cel mai nou album Guess Who, disponibil pe canalul de YouTube Okapi Sound și pe toate platformele muzicale.

Așteptarea a luat sfârșit, iar, începând de pe 16 mai 2017, cel mai nou album Guess Who poate fi ascultat online. Materialul a fost realizat exclusiv la Okapi Sound Studio și conține 14 piese, printre care și colaborări cu Mitză, Irina Rimes, MefX, Junky, DJ Undoo, Feli, Nane, Blaga și Tudor Chirilă. Pe partea de producție, Guess Who a lucrat alături de Likeminded, DJ Khalil, Bekon, Phane, Mitza și MefX, materialul fiind integral mixat și masterizat de Grasu XXL și Cristi Dobrică.

„Un Anonim Celebru” este un album realizat fără un deadline stabilit, pentru care s-a lucrat până la cel mai atent detaliu, împreună cu instrumentiști și oameni cu experiență muzicală. După cum menționează și Guess Who, „Un Anonim Celebru” este un disc cu un vibe pozitiv, numai bun de ascultat la drum, la concerte și nu numai.

Materialul este disponibil în format digital și poate fi ascultat pe canalul de YouTube Okapi Sound și pe toate platformele de streaming disponibile. În același timp, albumul poate fi comandat online în format fizic (CD) de pe Okapi Sound Store sau Get Music, cât și găsit începând de zilele următoare în toate magazinele de specialitate, la Cărturești și în benzinării.

#UnAnonimCelebru

Link YouTube: http://bit.ly/asculta-guess-who-un-anonim-celebru

Link platformă: http://unanonimcelebru.ro/


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole