Hellfest 17 – A New Hope

Prima pagină » Noutăţi » Hellfest 17 – A New Hope

Hellbangers, după cum vă puteți imagina, organizarea acestei ediții în aceste vremuri tulburi se simte ca o provocare. Mai multe trupe ne-au informat recent despre indisponibilitatea lor pentru ediția din 2022. Într-adevăr, organizarea unor turnee internaționale este afectată de situația Covid.

Astfel, anunțăm anularea următorilor artiști: The Wildhearts, Powerflo, Obituary, 3Teeth, Belzebubs, Numenorean, Of Mice & Men, Justin(e), Legion of the Damned, Hatebreed și Crowbar. Am aflat acum câteva zile că un nou „headliner” nu poate fi prezent pentru această ediție din 2022: Avenged Sevenfold.

În ciuda acestui eșec, am făcut tot posibilul să găsim alternative care să garanteze un line-up plin de culoare pentru această ediție aniversară și acum putem anunța adăugarea a 32 de trupe noi la line-up-ul din 2022.

În primul rând, suntem bucuroși să vă anunțăm că GOJIRA va închide Mainstage 1 în primul weekend, pentru singurul lor show de festival european. Ce mândrie să reușești să plasezi în vârful celei mai mari scene a festivalului, o trupă franceză! Joe, Mario, Christian și Jean-Michel, ne vedem duminică, 19 iunie.

În ceea ce privește înlocuirea Faith No More, am putut să o confirmăm recent, dar va fi anunțată abia în aprilie. Găsim o trupă pe care o așteptați de mult, pentru un spectacol unic în festivalul european din această vară și care își va avea locul ca headliner sâmbătă, 18 iunie, pe Mainstage 1! Asa ca aveti rabdare.

Am adăugat la petrecere și:

🔥 – MAINSTAGE: Steve Vai, Skillet, Mammoth WVH, Ferocious Dog, The Last Internationale, Dead Heat, Fauxx, Titan, Stengah
💥 – WARZONE: Comeback Kid, Sick Of It All, GBH, August Burns Red, Les Sheriff, Incendiary, Mordred
🏜 – VALLEY: Jerry Cantrell, Monkey3, The Vintage Caravan
🩸 – ALTAR: Obscura, Necrophobic, Memoriam, Hour of Penance, Fractal Universe
🏛 – TEMPLE : Sòlstafir, 1349, The Ruins of Beverast, Cân Bardd, Portrayal of Guilt, Lili Refrain

Vă rugăm să rețineți că rezervările pentru vestiare se vor deschide luni, la ora 18:00, pe site-ul nostru și că vom reveni în curând la voi pentru tabăra Easy!

În cele din urmă, deschidem un nou spațiu de schimb între participanții la festival și fani, Hellfest Discord oficial https://discord.gg/4fYNRz5QSX

Vă așteptăm să continuați discuțiile despre festival.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner