Hi-Q-DE 10 ANI VA MULTUMIM!

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Hi-Q-DE 10 ANI VA MULTUMIM!

Pentru a sarbatori un deceniu de Hi-Q, un deceniu plin de succese, Nicoleta, Mihai si Florin au sustinut ieri seara un concert acustic inedit, la Music Club. Si, cum de ani buni, trupa ne-a obisnuit cu cele mai tari petreceri, party-ul de ieri nu avea cum sa faca exceptie! Atmosfera a fost incendiara, clubul fiind plin cu doua ore inainte de ora anuntata pentru inceperea evenimentului.

Presa, blitzuri, flori, celebritati…cuvinte-cheie pentru evenimentul de lansare a albumului « Best Of Acustic – De zece ani, va multumim». Distractia a fost asigurata de concursul de karaoke, la care au participat reprezentantii mass media care i-au sprijinit in toata cariera si prietenii apropiati ai trupei. Organizatorii, sponsorii si Hi-Q i-au premiat pe toti participantii la concurs cu mp3-playere continand cele mai indragite hit-uri Hi-Q si produse promotionale de lux. Apoi a fost randul trupei sa ofere celor prezenti un show inedit, prezentand si trupa care ii va acompania de acum inainte in fiecare spectacol.

 

Hi-Q este o trupa care a ajuns la maturitate si vrea sa demonstreze aceasta prin prezentarea unor show-uri complexe, cu band de sase instrumentisti. Concertul sustinut aseara in fata a peste 300 persoane a fost primul de acest gen si s-a bucurat de un mare succes la public. La eveniment a participat si un numar mare de membrii ai Fan Club-ului oficial Hi-Q, care au primit invitatii la evenimentul de lansare chiar din partea trupei. Cele mai cunoscute si indragite piese pe care Hi-Q le-a lansat de-a lungul timpului i-au incantat pe cei prezenti: Buna dimineata, Razna, Ocean de lacrimi, Te-am iubit, dar…, Gasca mea, Poveste fara nume, Mai dulce, Dor de tine, dor de noi, Un minut, Totul va fi bine. Toate acestea, dar si multe altele, sunt incluse pe albumul aniversar « Best Of Acustic – De zece ani, va multumim.

Prietenii de suflet ai trupei nu puteau sa lipseasca de la un astfel de eveniment: SISTEM, Gabriel Cotabita, Razvan Fodor, Laura (TNT), Cristina Rus, Adi (Akcent), Cosmin Selesi, Cristi Stanciu, Delia si Matteo, Cornel Ilie (Vank), Puya. Alaturi de trupa-vedeta a serii, toti au petrecut pana dimineata. Pentru ca Hi-Q, de zece ani, le multumeste!

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner