History a sustinut un concert memorabil la Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » History a sustinut un concert memorabil la Bucuresti

History, considerata de critica muzicala dar si de fani, formatia cu cea mai rapida ascensiune in genul k-pop, a luat nastere in 2013, fiind primul „male idol group” din Korea. Formatia ii are in componenta pe: Kyungil, Dokyun, Sihyoung, Jaeho si Yijeong. Muzica celor cinci se bucura o larga apreciere atat in tara natala cat si in Europa, iar in Romania interesul fanilor a fost atat de mare incat la doar 5 minute de la punerea in vanzare a biletelor, doua categorii au fost sold-out, o premiera pentru concertele care au avut loc pana acum in Romania.

In fata unei sali pline si a unui public nerabdator pentru prima intalnire cu indragita formatie coreeana, History a sustinut un concert memorabil in care muzica si dansul au entuziasmat sutele de tineri prezenti la Palatul Copiilor. Vizibil incantati de primire, membrii formatiei au interactionat cu publicul, punctul culminant fiind atins atunci cand unul dintre membrii formatiei a coborat in sala si a cantat alaturi de fani, asezat pe un scaun din sala. Spre finalul concertului, unul dintre membrii formatiei a primit pe scena un tort aniversar din partea fan-clubului History din Romania cu ocazia aniversarii zilei de nastere. Tot atunci a fost proiectat un video special creat de fan-club, cu mesaje video din partea fanilor care i-au surprins foarte placut pe membrii formatiei. Incantati de primire si de atmosfera speciala, History a promis ca va reveni cat de curind in Romania pentru un nou concert electrizant.

Organizatori:

Kompas Events, in parteneriat cu Mall 4 Art  si Centrul de Studii Romano – Coreene (CSRK)

Parteneri media: Music Chanel

Mai multe informatii despre acest eveniment dar si despre alte concerte gasiti pe: www.kompasevents.ro si www.facebook.com/kompasevents

Link videoclip trupa:

Link mesaj video catre fanii din Romania si turneul european:

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 6 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9672 RON
GBP 1 x GBP = 5,7927 RON
USD 1 x USD = 4,5844 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 6 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner