Site icon E-Zine

Horațiu Mălăele revine pe 23 august în spectacolul „EDIȚIE SPECIALĂ MUNCITOREASCĂ”. Reguli de acces la spectacol

Horațiu Mălăele revine pe 23 august în spectacolul „EDIȚIE SPECIALĂ MUNCITOREASCĂ”. Reguli de acces la spectacol

 

Luni, 23 august,  maestrul Horațiu Mălăele, Bogdan Mălăele și Radu Captari vor face o nouă demonstrație de virtuozitate sub semnul ironiei și al umorului de cea mai bună calitate, în spectacolul „EDIȚIE SPECIALĂ MUNCITOREASCĂ”, începând cu ora 20:00, pe scena Teatrului de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău.

Cu momente de improvizație, dialoguri sau monologuri surprinzătoare, intersectate cu melodii și refrene comuniste ale căror mesaje au rămas încă vii, artiștii le promit spectatorilor o seară specială, o parodie la adresa comunismului, în ton cu manifestările de odinioară  organizate cu prilejul „Zilei Naționale” din Epoca de Aur. În perioada comunistă, românii celebrau ziua de 23 august participând la parade și demonstraţii ample unde răsunau cântece pioniereşti.

Bilete rămase disponibile mai pot fi achiziționate online de pe platformele Ticketnet.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Bilet.ro, Mystage.ro și Entertix.ro sau de la casa de bilete a Teatrului de Vară „Constantin Tănase” din Herăstrău, înainte de începerea spectacolului.

 

Având în vedere regulile impuse de autorități cauzate de pandemia de COVID-19, privind participarea la evenimentele culturale organizate în aer liber, spectatorii vor trebui să îndeplinească una dintre condițiile de mai jos:

 

Exit mobile version