Galerie foto Horia Brenciu & HB Orchestra, Berăria H

Prima pagină » Galerii foto » Galerie foto Horia Brenciu & HB Orchestra, Berăria H

Miercuri, 21 decembrie 2022, am profitat de faptul ca am fost invitat la o petrecere la Berăria H si am luat cu mine camera foto, pentru a fotografia concertul Horia Brenciu & HB Orchestra. Am luat doar 2 obiective: un Canon 16-35 f4 IS si un obiectiv vintage Helios 44-2 58mm f2, cu focus manual.

De obicei, ca fotografi de concert, avem voie sa fotografiem primele 2-3 piese. Acesta e unul dintre motivele pentru ca nu am folosit pana acum obiectivul Helios in conditii de concert. Timpul trece repede, iar focusul manual in conditiile dinamice de pe scena face aproape imposibila fotografierea folosind o diafragma mare. Obiectivele luminoase si focusul automat & precis fac diferenta in conditii slabe de iluminare.

Pentru ca nu am fost presat de timp, am zis ca merita sa incerc obiectivul meu Helios in conditii de concert (vezi fotografiile 25-38). Am folosit functia de diafragma presetata de pe obiectiv, pentru a putea comuta usor intre f2 si f4. Trebuie sa recunosc ca am fost impresionat de rezultate! Am reusit sa scot niste flare-uri si artefacte foarte “fotogenice”, iar bokeh-ul de pe margini este absolut superb cand sunt luminite mici in fundal.

In continuare puteti vedea galeria foto de la concertul Horia Brenciu & HB Orchestra.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9768 RON
GBP 1 x GBP = 5,8855 RON
USD 1 x USD = 4,6464 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iunie 2024

Acum la Bucureşti
22 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner