Ilinca Vandici, urmarita de politie

Este frumoasa, cunoscuta, blonda si dorita probabil de marea majoritate a reprezentantilor sexului tare de la noi. Cu toate acestea, Ilinca Vandici nu este ocolita de probleme.

Dupa ce s-a scris despre ea ca a fost surprinsa in timpul unei partide de sex cu un alt barbat de catre iubitul ei, ceea ce i-a cam sifonat imaginea, prezentatoarea a avut parte de o alta surpriza neplacuta. De data aceasta a fost oprita de politie in trafic.

Nu ca ar fi ceva iesit din comun, numai ca frumoasa blonda se afla pe lista suspectilor oamenilor legii, pentru ca ar conduce un autoturism furat. „Mi-au cazut placutele de inmatriculare din cauza faptului ca nu fusesera prinse bine si, pana sa le pun la loc, am fost oprita de vreo cinci echipaje de politie. Unul dintre ele s-a luat dupa mine cu sirenele, m-a tras pe dreapta si mi-a luat actele la control. Politistul m-a intrebat de la cine, de unde si cand am cumparat masina. M-a interogat de parca as fi fost hot de masini. Am scapat abia dupa ce mi-au transmis datele la dispecerat, prin statie, si totul s-a clarificat!”, a declarat Ilinca pentru Cancan.

Pe de alta parte, prezentatoarea este foarte mandra ca a refuzat propunerea de a fi iepuras in revista pentru barbati, desi oferta a fost foarte tentanta. Cu siguranta insa dupa evenimentul nefericit, o sa se gandeasca de doua ori daca renunta la haine sau nu, nu de alta dar cu siguranta politistii si-ar fi amintit-o mult mai bine daca ar fi vazut-o in Playboy, nu?


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole