INNA & band in concert la Hard Rock Cafe din Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » INNA & band in concert la Hard Rock Cafe din Bucuresti

Joi, 28 ianuarie 2016, BestMusic Live Concerts vă invită începând cu ora 21:30 la un concert  Inna & band în Hard Rock Cafe.


Solista ce si-a castigat renumele de ambasador muzical al Romaniei in lumea intreaga, concerteaza pentru prima oara la Hard Rock Cafe. Pregatiti-va pentru un show unde toate hiturile ce au propulsat-o in galeria starurilor mondiale vor fi reintrepretate cu chitara, bass, tobe si clape, in cadrul unui eveniment de senzatie!

INNA este prima solista din Europa ce a depasit pragul de 1 miliard de vizualizari pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limiteaza doar la acest record. In decursul unei cariere fulminante de doar 7 ani, INNA a primit doua distinctii MTV Europe Music Awards si peste 13 premii i-au fost acordate in cadrul ceremoniilor MTV Romania Music Awards.

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artiștii tai preferați și sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia impresionanta de suveniruri care iți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabila a sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Biletele pentru showul INNA se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro(www.iabilet.ro/retea – Hard Rock Cafe Bucuresti, Magazinul Muzica, Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.

Biletele au urmatoarele preturi:
– 120 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori
– 65 de lei, fara loc in fata scenei (nu avem mese in fata scenei)

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner