J Balvin a stabilit un nou record – cele mai multe nominalizari la premiile Latin Grammy, intr-un singur an

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » J Balvin a stabilit un nou record – cele mai multe nominalizari la premiile Latin Grammy, intr-un singur an

Guinness World Records (GWR), autoritatea mondială pentru recordurile din intreaga lume, l-a certificat recent pe „Ambasadorul global al Reggaetonului”, J Balvin, cu un al doilea titlu GUINNESS WORLD RECORDS pentru cele mai multe nominalizări la premiile Latin GRAMMY, cu 13 nominalizări într-un an.

Editia cu numarul 21 a Latin GRAMMY Awards, il are pe J Balvin nominalizat în diferite categorii, fiind premiat cu un trofeu GUINNESS WORLD RECORDS, detinut pana acum de duo-ul puertorican Calle 13, ce a avut zece nominalizări la cea de-a 12-a ceremonie din 2011.

Asculta albumul “Colores” aici: https://umusic.lnk.to/ColoresPR

Artistul columbian a primit două nominalizări la categoria Compozitia / Productia anului (pentru „Rojo” și „China”) și Albumul anului (pentru „Colores” și „Oasis”, colaborarea sa cu rapperul Bad Bunny).

Urmareste aici:

Materialele „Colores” și „Oasis” sunt, de asemenea, nominalizate la categoria Cel mai bun album de muzică urbană, în timp ce „Rojo” a fost nominalizat pentru cea mai bună melodie urbană și pentru cel mai bun videoclip muzical.

J Balvin a adunat pana acum patru premii Latin GRAMMY. A câștigat Cea mai bună melodie urbană („Ay Vamos”, 2015; „Con Altura”, 2019) și Cel mai bun album de muzică urbană („Energía”, 2016; „Vibras”, 2018).

J Balvin a câștigat primul său titlu GUINNESS WORLD RECORDS în martie 2016, când a doborât recordul pentru cea mai lungă stationare pe locul 1 în topul Billboard Hot Latin Songs, al unui singur artist (22 de săptămâni), cu hitul său „Ginza”.

Ambasadorul global al Reggaeton-ului, J Balvin este acum unul dintre artiștii de top din lume, indiferent de limba in care canta și si-a dezvoltat o comunitate online de peste 104 milioane de urmaritori pe retelele sociale.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 27 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner