JACOB LEE revine la Bucuresti pe 21 martie 2023

JACOB LEE revine la Bucuresti pe 21 martie 2023

 Dupa doua showuri sold-out in Romania, in 2019, Jacob Lee revine la Bucuresti pe 21 martie 2023, la Club Control.

Compozitorul si cantaretul stabilit in Australia, Jacob Lee, are la activ peste 270 milioane de vizualizari pe YouTube si 210 milioane de ascultari pe Spotify ca artist independent.

Dupa ce a lansat trei EP-uri de 4 piese, doua albume de studio si 140 de videoclipuri pe YouTube, Lee face ultimele retusuri la cel de-al treilea album al sau, Lowly Lyricist, pe care il va prezenta in noul sau turneu – The Lowly Lyricist Tour.

Biletele pentru concertul de la Club Control, de pe 21 martie, pot fi achizitionate de la tickets.emagic.ro si din retelele iaBilet si Entertix.

***

JACOB LEE:

Facebook: https://www.facebook.com/jacoblee/

Instagram: https://www.facebook.com/jacoblee/

YouTube: https://www.youtube.com/c/jacobleeofficial

Spotify: https://rb.gy/jezemv

***

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor conditiilor impuse de acesta si de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate in zilele din apropierea evenimentului. Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic, precum si a siteurilor si paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere (iaBilet.ro si Entertix.ro), inainte de participarea la eveniment.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole