Julia Roberts alaturi de Brad Pitt pe marele ecran

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Julia Roberts alaturi de Brad Pitt pe marele ecran

Desi intentioneaza sa devina din nou mama, Julia Roberts nu uita nici de cariera de actrita si nici de fani, care o vor putea vedea pe ecrane in drama Eat, Pray, Love, interpretand rolul principal.

Filmul, care va avea premiera in 2010, este ecranizarea unui bestseller al scriitoarei Elizabeth Gilbert si va fi produs de Brad Pitt sub bagheta regizorala a lui Ryan Murphy. Eat, Pray, Love are in centru o femeie amibitioasa de 30 de ani, a carei viata nu este tocmai perfecta: asaltata de indoieli, suferind de panica si insatisfactii, divortata si macinata de depresie, Liz (Julia Roberts) abandoneaza totul si pleaca in lume de una singura.

Va calatori in Italia, India si Indonezia in cautarea identitatii, echilibrului, fericirii si dragostei, pe care o va gasi in cele din urma la capatul lumii. Liz va calatori ca sa se descopere pe sine.

Deocamdata nu se cunosc alte detalii despre productia filmului si nici despre actorii care vor alcatui distributia alaturi de Julia Roberts. Cea mai recenta pelicula a actritei este drama Fireflies in the Garden ce a avut premiera la Festivalul de Film de la Berlin de anul acesta.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner